• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Wat zijn de laatste updates van de PC Smart Service Tool / Recom?

Remeha is continu bezig om de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten van de PC Smart Service Tool / Recom te optimaliseren, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de PC Smart Service Tool/ Recom. Hieronder vind je de nieuwste updates voor de PC Smart Service Tool / Recom.

Download de PC Smart Service Tool / Recom voor Windows op windows store

Download de PC Smart Service Tool/Recom voor windows direct op PC

Nieuwe PC Smart Service Tool / Recom updates ( Windows 10 v6.1.6) | Feb 2022

• Schakel de tool in om bijbehorende bestanden (rxc, rxe, rxf, rxp, rxs, rxsx) te openen zodra de PCST op het systeem is geïnstalleerd door simpelweg op het bestand te klikken (of te openen met > PCST).
  • Mogelijkheid om de app te downloaden van Windows Store
  • Eerdere PC Smart Service Tool / Recom updates ( Windows 10 v6.1.5) | Feb 2021

• PC smart service tool / Recom toont geen gegevens
    • PC smart service tool / Recom gap in gegevens
    • PC smart service tool / Recom verschillende temperaturen selecteren met v6.1.3
    • PC Smart Service Tool / Herstel onverwachte fout bij het sluiten van de applicatie
    • PC smart service tool / Recomverbindingsproblemen met GTW-05

Overige updates

• Welke devices worden ondersteund?
      • PC met Windows Windows 7, Windows 8, Windows 10 (desktop);
      • Voor de Mini GMI interface: Seriële poort. Als jouw PC geen RS232-poort heeft, kan je gebruik maken van zogenaamde USB-RS232-convertors. Deze zijn verkrijgbaar in de reguliere handel;
      • Voor Remeha USB interface: USB aansluiting op de PC.
      • Voor Smart service tool: WiFi of Bluetooth verbinding met de PC.

Interfaces bij Recom software

Recom softwareInterfaces
    AquantaRemeha USB interface
    AvantaRemeha USB interface
    CalentaRemeha USB interface
    Calenta AceSmart service tool
    EcogenRemeha USB interface
    EcogeneVita interface
    eVitaeVita interface
    GAS 210 Eco Mini GMI interface
    GAS 210 Eco ProRemeha USB interface
    GAS 310 EcoMini GMI interface
    GAS 310 Eco ProRemeha USB interface
    GAS 610 EcoMini GMI interface
    GAS 610 Eco ProRemeha USB interface
    Quinta serieMini GMI interface
    Quinta Pro serieRemeha USB interface
    Quinta AceSmart service tool
    Gas 220 AceSmart service tool
    Selecta (Plus)Mini GMI interface
    Tzerra (Plus)Remeha USB interface
    Tzerra AceSmart service tool
    W21/28Mini GMI interface
    W40/60Mini GMI interface
    MercuriaSmart service tool
    NeptunaSmart service tool
    Eria TowerSmart service tool
    Elga AceSmart service tool