• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Wat zijn de laatste updates van de PC Smart Service Tool / Recom?

Remeha is continu bezig om de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten van de PC Smart Service Tool / Recom te optimaliseren, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de PC Smart Service Tool/ Recom. Hieronder vind je de nieuwste updates voor de PC Smart Service Tool / Recom.

Download de PC Smart Service Tool / Recom voor Windows op windows store

Download de PC Smart Service Tool/Recom voor windows direct op PC

Nieuwe PC Smart Service Tool / Recom updates ( Windows 10 v6.3.0) | Sep 2022

• Communicatiewizard, om de verbinding met de verschillende gateways te vereenvoudigen.

Nieuwe PC Smart Service Tool / Recom updates ( Windows 10 v6.1.6) | Feb 2022

• Schakel de tool in om bijbehorende bestanden (rxc, rxe, rxf, rxp, rxs, rxsx) te openen zodra de PCST op het systeem is geïnstalleerd door simpelweg op het bestand te klikken (of te openen met > PCST).
  • Mogelijkheid om de app te downloaden van Windows Store

Overige updates

• Welke devices worden ondersteund?
    • PC met Windows Windows 7, Windows 8, Windows 10 (desktop);
    • Voor de Mini GMI interface: Seriële poort. Als jouw PC geen RS232-poort heeft, kan je gebruik maken van zogenaamde USB-RS232-convertors. Deze zijn verkrijgbaar in de reguliere handel;
    • Voor Remeha USB interface: USB aansluiting op de PC.
    • Voor Smart service tool: WiFi of Bluetooth verbinding met de PC.

Interfaces bij Recom software

Recom softwareInterfaces
AquantaRemeha USB interface
AvantaRemeha USB interface
CalentaRemeha USB interface
Calenta AceSmart service tool
EcogenRemeha USB interface
EcogeneVita interface
eVitaeVita interface
GAS 210 Eco Mini GMI interface
GAS 210 Eco ProRemeha USB interface
GAS 310 EcoMini GMI interface
GAS 310 Eco ProRemeha USB interface
GAS 610 EcoMini GMI interface
GAS 610 Eco ProRemeha USB interface
Quinta serieMini GMI interface
Quinta Pro serieRemeha USB interface
Quinta AceSmart service tool
Gas 220 AceSmart service tool
Selecta (Plus)Mini GMI interface
Tzerra (Plus)Remeha USB interface
Tzerra AceSmart service tool
W21/28Mini GMI interface
W40/60Mini GMI interface
MercuriaSmart service tool
NeptunaSmart service tool
Eria TowerSmart service tool
Elga AceSmart service tool