• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Wat zijn de laatste updates van de Smart Service Tool?

Remeha is continu bezig om de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten van de Smart Service Tool te optimaliseren, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de Smart Service Tool. Hieronder vind je de nieuwste updates voor de Smart Service App.

De tool moet online zijn om updates te kunnen ontvangen. Als de tool niet online is, kunnen er geen updates worden geinstalleerd.

Smart Service App updates

Let op! Vanaf 1 september zal elke app met een versie lager dan 4.4.0 niet goed functioneren omdat we zijn gemigreerd naar een nieuwe content server voor het opslaan van documentatie en foutbomen.

Alle gebruikers moeten de app updaten naar de nieuwste versie.

Nieuwe updates (v4.4.5 en 4.4.6 Android) | Okt 2022

Algemeen

• Security updates

Eerdere updates (v4.4.2 android en iOS) | Sept 2022

Algemeen

• Download meerdere handleidingen in een keer
  • Exportfunctie

Welke smartphones/tablets en toestellen worden ondersteund?

Smartphones/tablets eisen
Om de Smart Service App te kunnen gebruiken moet je smartphone of tablet de volgende minimum systeemeisen ondersteunen:

• iOS: De Smart Service App wordt door alle iOS versies ondersteund. Hierbij moet het device zelf wel Bluetooth Low Energy versie 4.1 ondersteunen.
  • Android: De Smart Service App wordt ondersteund vanaf Android versie 5.0 of hoger. Hierbij moet het device zelf wel Bluetooth Low Energy versie 4.1 ondersteunen.

Niet zeker van je OS versie? Tip: check in de betreffende store om te controleren of jouw device geschikt is voor de Smart Service App.

Remeha toestellen die in gebruik kunnen worden genomen met de smart service tool

Klik hier om compatibele toestellen te bekijken