• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Geavanceerde parameters (toelichting)

Het gebruikersdisplay S-control van de Calenta Ace is grotendeels gelijk aan die van de eerste Calenta-serie. Toch zijn er kleine verschillen zoals de geavanceerde parameters zichtbaar. Die verschillen lichten we op deze pagina kort toe met een stappenplan.

Hoofdstukindeling per functie

Eén zo’n verschil is een hoofdstukindeling per functie: CU-GH08 (algemene toestelfuncties), CIRCA (verwarming) en DHW (warmwater). Als er een uitbreidingsprint aanwezig is, dan krijgt deze ook een eigen hoofdstuk in het menu. Zo beschikt de Calenta 40L over de SCB-05 uitbreidingsprint. Dit wordt in het menu aangegeven als BIC0. Voor het raadplegen van een parameteroverzicht kies je eerst het hoofdstuk waarin u parameters wilt wijzigen of informatie wilt uitlezen.

Daarnaast voegden wij aan de lijst met serviceparameters een extra overzicht toe met geavanceerde parameters. Dit zijn parameters waarvoor meer gedegen kennis van de installatie vereist is.

Hoe vind ik de geavanceerde parameters?

Geavanceerde parameters stappen

1. Navigeer naar het installateursmenu

Stap 1

2. Druk op de Enter-toets om het menu te openen

Stap 2

3. Druk op de Plus-toets totdat u de code 0012 ziet

Stap 3

4. Druk op de Enter-toets om het openen van het menu te bevestigen

Stap 4

5. Druk op d ePlus-toets totdat het hoofdstuk: CU-GH08 (algemene toetsfuncties), CIRCA (verwarming), DHW (warmwater) of de uitbreidingsprint zichtbaar is

Stap 5

6. Druk op de Enter-toets om de keuze te bevestigen

Stap 6

7. Druk op de Plus-toets totdat ADV wordt weergegeven

Geavanceerde parameters zichtbaar

Serviceparameters bereikt u in Recom of de Smart Service App met het wachtwoord 0012. Voor de geavanceerde parameters gebruikt u het wachtwoord BDRexpert.