• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Interactieve waterstofkaart

Vandaag is het World Hydrogen Day. De perfecte dag om stil te staan bij waterstof en de interactieve waterstoflandkaart die we lanceren. 

Vanaf augustus 2019 hebben wij onze krachten gebundeld met verschillende bedrijven om waterstof in Nederland op de kaart te zetten. Dit doen we met Gasunie, Shell Nederland, Stedin, Toyota, Port of Amsterdam en Groningen Seaports binnen de samenwerking Missie H2 (lees meer op missieh2.nl).

Vanuit die samenwerking is Missie H2 partner van TeamNL. Dat is het team met de allerbeste sporters van Nederland dat uitkomt op internationale toernooien en zich voorbereid op de Olympische en Paralympische Spelen van Tokio. Een dynamische partner die ons helpt met ons doel. Het doel van dit partnership is namelijk om waterstof bekender te maken als cruciaal onderdeel van de energietransitie.

 
 

Om onze samenwerking binnen het waterstofdomein nog meer kracht bij te zetten hebben we een overzicht gemaakt van al onze concrete projecten op dit gebied. Je vindt hem op waterstofkaart.missieh2.nl. Neem op het platform een tour over 'Gebouwde omgeving' of over 'Mobiliteit' en wie weet vind jij ook nog content van olympisch kampioenen zoals Marit Bouwmeester of Ferry Weertman.