• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Tzerra Ace gecertificeerd voor slimme koppeling met Zehnder WHR930 WTW-unit

Remeha en Zehnder zijn een mooie samenwerking aangegaan. Deze samenwerking heeft geleid tot het door KIWA laten certificeren van de koppeling tussen de Remeha Tzerra Ace cv-ketels en de Zehnder CombiFlow/WHR930 WTW-combinatie. Hiermee bieden we dé oplossing voor de vervanging van Agpo Ferroli toestellen in combinatie met een Optifor WTW-unit.

Door het koppelen van de Tzerra Ace cv-ketel met een WTW-unit is er sprake van een gezamenlijke luchttoevoer en lucht/verbrandingsgasafvoer. Hierdoor kan flink op de installatiekosten worden bespaard.

Geen aanpassingen nodig bij de concentrische Tzerra Ace toestellen

Bij de koppeling van de Remeha Tzerra Ace en de Zehnder Combiflow/WHR930 WTW-combinatie zijn er in de cv-ketel zelf geen aanpassingen meer nodig. Er hoeven zelfs geen parameters gewijzigd te worden, omdat er geen drukverschil over de luchtinlaat en rookgasuitlaat van de ketel staat. De Tzerra Ace hoeft uitsluitend concentrisch (60/100mm) volgens de voorschriften van Zehnder op het CombiFlow koppelstuk aangesloten te worden en de voedingsstekker van de cv-ketel dient in het stekkercontact van de CombiFlow gestoken te worden. Uiteraard dienen de ketel en de WTW daarna op de gebruikelijke manier in bedrijf te worden gesteld.

Brink WTW-units aansluitset

Naast de veelgevraagde combinatie met Zehnder is het ook nog steeds mogelijk om de Remeha Tzerra Ace cv-ketels te combineren met de WTW-units van Brink. Hier is echter wel de Tzerra Ace WTW aansluitset (artikelnr. 7695144) voor nodig.