• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Hoe kan ik klokprogramma 2 en 3 zien op de home app?

eTwist eTwist RF Remeha Home app

Op de Remeha home app is 1 klokprogramma zichtbaar.

Dit is het klokprogramma dat momenteel op het toestel actief is.

Op de eTwist of het toestel kunt u het actieve klokprogramma wijzigen naar 2 of 3.

Bijvoorbeeld indien u kiest voor klokprogramma 2 op de eTwist of het toestel, dan is dit het klokprogramma dat u kunt selecteren, bekijken en bewerken in de Home app.

Ga naar de uitleg van ons Youtube Filmpje

Stappen op de eTwist

1. Om het menu Quick Access te openen vanuit het startscherm, houdt u
    de selectietoets lang ingedrukt.
Stap 1

2. Draai de draaiknop links- of rechtsom om een menu-item te kiezen. Kies “Klokprogramma activeren” en druk kort op de selectietoets.

Stap 2

3. Draai de draaiknop links- of rechtsom om een menu-item te kiezen. Kies het klokprogramma dat je wilt activeren.

Stap 3

4. Druk kort op de selectietoets om de selectie te maken.

Stap 4

5. Je wordt doorgestuurd naar het hoofdscherm en er verschijnt een bevestigingsbericht bovenaan. Het actieve klokprogramma op jou Remeha home app is het programma dat je heeft geselecteerd, eventuele wijzigingen die je aanbrengt in het klokprogramma op de Remeha Home app staan ​​op het geselecteerde klokprogramma (1,2 of 3).

Stap 5