• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Hoe koppel ik de Remeha Home app met de eTwist/eTwist RF thermostaat?

eTwist eTwist RF Remeha Home app

Om je eTwist/eTwist RF te koppelen aan de Remeha Home app, volg je deze stappen:

Let op!

In stap 5 laten we het verschil in het registratie proces zien tussen:

1. Nieuwe gebruiker (5A: een gebruiker van de Remeha Home app die niet eerder de eTwist app gebruikt)
  2. Bestaande gebruiker (5B: Een gebruiker van de Remeha Home app die voor de migratie eerder als gebruiker van de eTwist app was)
StapOmschrijvingAfbeelding
1Ga op de eTwist/etwist RF naar het menu. Druk korter dan 1 seconde op de selectietoets:
• Om het hoofdmenu te openen vanuit het startscherm.

2Druk op “Instellingen”
3In het instellingenmenu selecteer “Registreer apparaat of dienst”
4De eTwist/eTwist RF toont dan een QR-code en een registratiecode.

In de volgende stappen laten we zien hoe je de registratiecode invoert of de QR-code scant op de Remeha Home app.
5AAls u een nieuwe eTwist/eTwist RF gebruiker bent die de eTwist-app nog niet eerder heeft gebruikt, moet u de eTwist/eTwist RF als eerste stap koppelen wanneer u inlogt.

Het scherm rechts verschijnt direct nadat u bent ingelogd, klik op “Aan de slag” om het registratie proces te starten.

Ga direct na deze stap naar stap 8.
5BAls u een gebruiker van de eTwist app was en de thermostaat aan uw eTwist-app hebt gekoppeld, hoeft u dit in de Home-app niet opnieuw te doen.

De thermostaat is zichtbaar in de app wanneer je een account aanmaakt in de remeha Home-app met hetzelfde e-mailadres dat je hebt gebruikt voor het account op de eTwist-app.

Volg de onderstaande stappen om een ​​nieuwe eTwist/eTwist RF in een ander huis aan uw account te koppelen:

Ga in de Remeha Home app naar het “Meer” menu dat zichtbaar is onderaan het dashboardscherm.
6Selecteer “Huisbeheer”
7Druk op “Nieuw huis toevoegen”
8Druk op “Kamerthermostaat instellen”
9Voer de registratiecode in die u op de eTwist/eTwist RF ziet of scan de QR-code
10Nu is je app gekoppeld met de eTwist/eTwist RF en kun je de thermostaat op afstand bedienen via de Remeha Home app.