• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Hoe kan ik de eTwist thermostaat updaten?

eTwist eTwist RF

Om de beste werking te behouden van de eTwist thermostaat, wordt het aangeraden om eTwist thermostaat tijdig te updaten.

Je kunt controleren op software-updates door deze stappen te volgen:

1. Open het hoofdmenu.
2. Selecteer Instellingen.
3. Bevestig de selectie.
4. Selecteer Controleren op software-update.
5. Bevestig de selectie.
Op het display wordt de status van de software weergegeven.

*Als de eTwist thermostaat is aangesloten op WiFi, het internet en de server, dan wordt
de software automatisch bijgewerkt.

Let op: Voor versies lager dan 1.93.12 als de gebruiker de Etwist thermostaat update niet forceert, na installatie van de eTwist en het verbinden met het WiFi-netwerk, kan het tot 24 uur duren voordat de eTwist zichzelf bijwerkt (verbonden zijn met het WiFi-netwerk is een vereiste).

Gerelateerde FAQ:
1. Wat zijn de laatste eTwist/eTwist RF en Remeha Home app updates?