• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Functioneert mijn eTwist ook zonder internet?

eTwist eTwist RF Remeha Home app

De eTwist-thermostaat kan ook zonder internetverbinding worden gebruikt. Functionaliteiten zoals handmatige bediening, klokprogramma, totaal energieverbruik en cv-druk blijven beschikbaar.

Het is echter aan te raden om de thermostaat wel met het internet te verbinden, zodat deze up-to-date blijft en optimaal kan functioneren. Als je niet constant verbonden wilt zijn met het internet, is het verstandig om enkele keren per jaar tijdelijk verbinding te maken met wifi om updates uit te voeren.

Zonder internetverbinding op de eTwist-thermostaat is het niet mogelijk om de Remeha Home-app te gebruiken voor bediening op afstand. Om de app te kunnen gebruiken, moeten zowel de eTwist-thermostaat als je mobiele apparaat met het internet verbonden zijn.

Gerelateerde FAQ:
1. Wordt de eTwist geüpdatet?
2. Blijft de eTwist functioneel als de wifi wegvalt?
3. Kunnen mijn familieleden gebruik maken van de Remeha Home app?
4. Gebruikt de eTwist alleen de buitentemperatuur bij weersafhankelijk stoken?