• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Kan ik op de eTwist mijn energieverbruik zien?

eTwist

In dit artikel bespreken we de mogelijkheid om het energieverbruik te weergeven op de eTwist thermostaat. Om direct naar een specifiek onderwerp te gaan, selecteer je deze hieronder.

Kan ik op de eTwist mijn energieverbruik zien?

Ja. De thermostaat kan weergeven hoeveel energie er is gebruikt voor het verwarmen van het cv-water en voor het tapwater vanaf het moment van het eerste gebruik.

Hoe werkt de energieverbruik weergave op de eTwist thermostaat?

• Open het hoofdmenu
  • Selecteer Energieverbruik
  • Bevestig de selectie

Remeha home app

Via de Remeha home app op uw smartphone kunt u nog beter inzicht krijgen in uw energieverbruik.

Gerelateerde FAQ:

1. Wat zijn de laatste eTwist/eTwist RF en Remeha Home app updates?
2. Ik heb problemen met de verbinding van de eTwist. Wat kan ik doen?
3. Wanneer heb ik een gateway nodig?
4. eTwist / eTwist RF de slimme thermostaat