• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

IT - Werken bij Remeha

Pionieren en innoveren met IT-oplossingen

Remeha is voorloper op het gebied van duurzame innovaties. Dat betekent dat we taboes doorbreken en technische grenzen verleggen. Veranderen en pionieren zit namelijk in ons DNA.

             


IT als uitgangspunt


Remeha werkt als organisatie steeds meer datagedreven. De afdeling IT bij Remeha is voortdurend bezig met de ontwikkeling van informatietechnologieën. De standaard cv-ketel is veranderd naar de slimme cv-ketel. De komst van Internet of Things (IoT) en digitale services biedt ons andere kansen en mogelijkheden om de markt te betreden. Zo zijn al onze producten tegenwoordig eSmart Inside. Met de software van eSmart Inside is het mogelijk om de status van onze producten op afstand te monitoren en te bedienen. Het ICT-platform eSmart Inside maakt uitgebreide communicatie- en automatiseringsmogelijkheden mogelijk.

Remeha Connect


De eSmart-producten zijn optimaal voorbereid met Remeha Connect. Met deze digitale service hebben wij een unieke propositie in de markt ontwikkeld. Remeha Connect voorspelt wanneer jouw ketel onderhoud nodig heeft en stuurt je een bericht. Door middel van deze ontwikkelingen en technologieën is het mogelijk om duizenden ICT-systemen op afstand te bedienen en te verduurzamen. Als IT specialist bij Remeha heb je een belangrijke rol bij de ontwikkeling van dit soort digitale oplossingen. Bezig zijn met het comfort van morgen. Dat is waar wij continu aan werken. En dit gaat niet zonder informatietechnologie.

Loop jij warm voor IT-vraagstukken?

Bekijk alle IT vacatures
 

Frank Elzinga

Recruiter


06 38 76 11 51