• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Een beter buiten begint bij onszelf.

Wat klein begint kan zomaar de wereld veranderen.

Vanuit binnen ontstaat een beter buiten, daar zijn wij van overtuigd. Iedere dag opnieuw creëren wij oplossingen, diensten en toepassingen waarmee we zorgen voor een optimaal woon-, werk- en leefklimaat. Daarmee maken wij het verschil voor een betere leefomgeving. We geloven dat iedere verandering klein begint. Dat is wat ons verbindt en in beweging brengt. Want wat klein begint, kan zomaar de wereld veranderen.

Elke dag werken wij met veel plezier aan het creëren van een betere leefomgeving. Lees hier hoe we dat doen.

 

Maatschappelijk betrokken

educatiefonds-remeha-lukas-school-apeldoorn

Er is meer dan een duurzaam binnenklimaat.

Verschil maken doen we niet enkel met onze duurzame binnenklimaatoplossingen maar ook door aandacht te hebben voor onze leefomgeving. Zo investeert Remeha al meer dan 40 jaar in projecten op het gebied van educatie. Met ons sponsorbeleid maken we impact op maatschappelijk vlak en op het gebied van duurzaamheid.

2024

VSK 2024.
Duurzamer dan ooit.

Met een uniek standontwerp voor de vakbeurs VSK 2024 lieten we zien dat verduurzaming bij Remeha verder gaat dan alleen de producten. Zo werden oude expansievaten omgetoverd tot lampen, werd de bar gemaakt van verpakkingsmaterialen en bespaarden we maar liefst 500m2 aan houtmateriaal door geen ondervloer te leggen.

Standmateriaal dat overbleef kreeg een tweede leven. Zo werd het gebruikte houtmateriaal, in de vorm van 16 goed gevulde pallets, gedoneerd aan de opleiding Meubel- en interieurbouw van Aventus in Apeldoorn. Lees meer

Groot vermogen waterstof - Hollander Techniek - Remeha

Waterstofprimeur Hollander Techniek

Vooroplopen in de energietransitie.

De vestiging van Hollander Techniek Apeldoorn wordt sinds kort verwarmd met een 100% waterstofketel. Een primeur. Niet eerder werd in Nederland een kantoor verwarmd met groene waterstof door een hoger vermogen waterstofketel.

De verwarming met de Remeha waterstofketel is bedoeld als pilotproject voor de toepassing van waterstof in grotere gebouwen en heeft een duur van minimaal 2 jaar. Lees meer

Winnaar 2024 - WorldSkills Netherlands

WorldSkills 2024

De nieuwe generatie installateurs.

Remeha investeert graag in jong talent in het installatievak. WorldSkills Netherlands is een evenement waarbij de nieuwe generatie sanitaire- en verwarmingstechnici de kans krijgen om zich te presenteren en te ontwikkelen.

“Voor ons zijn het de helden van de toekomst die een bijdrage gaan leveren aan de energietransitie en daarmee een bijdrage aan onze missie, het creëren van een betere leefomgeving”.
Lees meer


Op de hoogte blijven van onze Verschilmakers?

Inschrijven

Fietsen naar het werk wordt aangemoedigd.

Fietsen is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor de vitaliteit van onze medewerkers. Met een fietsstimuleringsprogramma nodigen wij onze collega’s uit om dagelijks de fiets te pakken naar het werk. Er zijn meerdere douchefaciliteiten in ons pand aanwezig. Ook zijn er twee elektrische pool-fietsen beschikbaar voor een snel bezoek aan een klant of aan de tandarts. Zo maken we de drempel om de fiets te pakken lager en dragen we samen bij aan een betere leefomgeving.

2023

Verlagen van onze eigen ecologische voetafdruk.

Het creëren van een betere leefomgeving begint ook bij het verkleinen van je eigen carbon foodprint. Daarom zijn onze panden in Apeldoorn in totaal voorzien van 1750 zonnepanelen. Daarmee vangen wij jaarlijks een kwart van ons energieverbruik af. Door middel van 650 led-armaturen worden de werkplekken in de productielocaties en kantoren voorzien van duurzaam en prettig werklicht.