Marketing

Klanten verrassen

met creatieve campagnes

Marketing vacatures

 

           

Marketing bij Remeha 

Remeha is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle bedrijven in innovatieve klimaat- en warmwateroplossingen. In het succes en de groei van Remeha staat de klant centraal. En een goede marketingmix daarom onmisbaar. Nieuwe creatieve dingen uitproberen en inzetten om voorop te blijven lopen. Klanten ondersteunen met marketingmiddelen óf juist verrassen met creatieve campagnes die niemand ziet aankomen. Als marketingspecialist bij Remeha ben jij het brein achter deze creatieve campagnes.

Een bepalende rol

De veranderende energiemarkt zorgt voor nieuwe producten, andere doelgroepen en daar hoort een andere marketingstrategie bij. De afdeling Marketing binnen Remeha ontfermt zich hier dagelijks over. Met een team van 11 marketingspecialisten worden de meest creatieve marketingcampagnes bedacht en ingezet. Bij het neerzetten van ijzersterke productintroductie(s) heb je een bepalende rol. Samen met het introductieteam draai je aan de knoppen. Welke marketingmiddelen zetten we in om het product goed in de markt te zetten? En hoe vertalen we dit vervolgens door naar een creatief concept? Als marketingprofessional bij Remeha houd je je onder andere bezig met deze creatieve marketingprojecten.

“Een segment naar een hoger niveau tillen. Ik vind het ontzettend gaaf om daaraan bij te dragen.”

Lees het interview hier.

Lisa Klein Klouwenberg

Segment Marketeer Utiliteit

Marketing is tegenwoordig een heel belangrijke factor in een serieuze bedrijfsstrategie. Onze marketingprofessionals maken de vertaalslag van businessambities naar het digitale speelveld. Hiermee versterken zij het corporate merk van Remeha. Zo tillen zij duurzaamheid naar een nog hoger niveau en zijn ze continu bezig met de digitale transitie.

Loop jij warm voor creatieve marketinguitdagingen?

Daniëlle Stegeman
 

Daniëlle Stegeman

Vacature vraagbaak

06 41 66 30 47