• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Gezondheidsweek

Het succes van de Gezondheidsweek

Onze grootste succesfactoren zijn gemotiveerde medewerkers. Zij zorgen voor het succes van onze organisatie. We vinden het daarom heel belangrijk dat zij zich fit voelen en het naar hun zin hebben bij Remeha. Om hieraan bij te dragen organiseren we jaarlijks een speciale Gezondheidsweek. Deze week staat compleet in het teken van gezondheid en een vitale levensstijl. Fit for future!

             

Dit jaar vond de Gezondheidsweek plaats van maandag 8 april tot en met vrijdag 12 april. Er werden meerdere activiteiten georganiseerd waar medewerkers aan konden deelnemen.

Sportactiviteiten

Zo werden er sportactiviteiten georganiseerd als jumping fitness, karate en bootcamp. Ook werd er een speciale ‘Expeditie Robinson’-game georganiseerd. Deze expeditie bestond uit vier verschillende opdrachten, waarbij medewerkers onder andere een lastige puzzel moesten oplossen. Een leuk en uitdagend spel waar iedereen tot het uiterste werd gedreven en waarbij iedereen samen actief aan de slag ging.

Gezondheidsweek Kanoën

De activiteit kanoën werd het meest bezocht, mede omdat het een heerlijke zonnige dag was. Naast alle sportieve activiteiten was er ook dit jaar weer genoeg ruimte voor de nodige ontspanning. Zo konden medewerkers tussen de werkzaamheden door terecht voor een ontspannende stoelmassage. Ook ontspanningsactiviteiten als yoga, stress & release en klankmedicatie zorgde voor heerlijke rustmomenten. De Gezondheidsweek was weer een enorm succes, op naar volgend jaar!

“Met de activiteiten tijdens de Gezonheidsweek leer je op ene leuke manier je collega's kennen, wat bijdraagt aan het teamgevoel”

Daniëlle Stegeman

Vacature vraagbaak

Waar loop jij warm voor?

Bekijk alle vacatures
 

Frank Elzinga

Recruiter


06 38 76 11 51