Young Professional

Young Professionals, de talenten van de toekomst

Wij kunnen veel leren van jou als Young Professional. Jij kijkt met een frisse blik naar de wereld. Een blik die wij maar al te graag toevoegen aan onze organisatie. We willen je veel leren bij Remeha. Maar kunnen ook niet wachten om van jou te leren.

Je carrière als Young Professional starten bij Remeha. Ons nieuwe dingen leren op het gebied van techniek, IT, sales & marketing, R&D of misschien zelfs een heel ander gebied? Bij ons kan het. We voegen je maar al te graag toe aan één van onze teams. 


Traineeship


Wij bieden verschillende uitdagende functies aan die jouw carrière een boost geven. Een voorbeeld is het International Graduate Program. Dit tweejarige programma bieden wij eens per jaar aan op verschillende specialistische gebieden, zoals procurement of techniek. Na afronding van dit traineeship staat je een mooie baan bij Remeha te wachten. 


Ontwikkelen


Naast het traineeship bieden we ook andere uitdagende mogelijkheden aan. Zo vinden we jouw ontwikkeling heel belangrijk. Ontwikkeling zit in onze genen. Hier streven we dan ook naar. Bij iedere medewerker.

Vacatureoverzicht


Bekijk snel ons vacatureoverzicht om te kijken of wij een functie open hebben staan die perfect aansluit bij jou. Staat een aansluitende functie niet in ons vacatureoverzicht? Je kunt ons ook altijd een open sollicitatie sturen. Wie weet drinken we binnenkort een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken!


Stage


Nog niet afgestudeerd? We ontvangen ook graag studenten en afstudeerders bij Remeha. Lees hier de ervaringen van andere stagiairs bij Remeha. Stuur ons een berichtje en wie weet loop jij binnenkort bij ons stage of voer je bij ons je afstudeeronderzoek uit!

Op mijn eerste stagedag kwam de Financieel Directeur al na 5 minuten binnen om mij een hand te geven en zich voor te stellen. Dit zijn kleine gebaren die laten zien at Remeha echt een informele en warme organisatie is.

Cas, stagiar HR

Ben jij het talent van de toekomst?

Bekijk alle vacatures
Werken bij Remeha - Vera Enklaar
 

Vera Enklaar


Vacature vraagbaak


06 41 66 30 47