• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Kennemer Wonen verhoogt woongenot met cv-ketels

Kennemer Wonen is een sociale huisvester in de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Uitgeest en Heiloo. De woningcorporatie bouwt en verhuurt betaalbare en goede woningen. Cv-ketels spelen hierin een belangrijke rol als het gaat om woongenot (leefbaarheid) en duurzaamheid.

Doelstelling

Het vervangen van de verjaarde cv-ketels door betrouwbare ketels die het woongenot verhogen en energie besparen.

Kernactiviteit van Kennemer Wonen is het beheren, verhuren, bouwen van woningen en de activiteiten die hier direct uit voortkomen. Andere activiteiten richten zich op het behouden of verbeteren van de waarde van het bezit. Hierbij spelen leefbaarheid en duurzaamheid een belangrijke rol, waarin de cv-installatie een belangrijke bijdrage levert. Bij het vervangen of plaatsen van cv-ketels is de doelstelling om energie te besparen en het comfort te verhogen. Een betrouwbare ketel is hiervoor een must.

Kennemer Wonen werkt al decennia met de Remeha cv-ketels. Om aan de gestelde doelstelling te voldoen is er voor 460 woningen in diverse gemeentes rondom Castricum gekozen voor de Remeha Tzerra Plus CW4. Een ketel die compacter is dan de verjaarde ketel (Remeha W21 ECO) maar groots in zijn prestaties. 

Resultaat

Een ketel die zorgt voor een verhoging van het woongenot, besparing van energie en die niet storingsgevoelig is.

cv-ketels - woongenot

Succesvol verloop

Installatietechniek De Noord uit Heiloo is de installateur van alle 460 cv-ketels die zijn vervangen. Het OK CV-gecertificeerde bedrijf is een echte specialist op het gebied van installatietechniek en werkt al jaren naar tevredenheid met de Remeha producten. "Voor dit project en vanuit de woningcorporatie is een betrouwbare ketel, zowel op het gebied van storingen als op kosten, enorm belangrijk. De cv-ketel moet bijdragen aan het verhogen van het comfort in de woning en energie besparen. De Tzerra Plus CW4 sluit perfect aan op deze wens, de appendages zijn op elkaar afgestemd en de ketel is ook nog eens gemakkelijk te installeren.”

De installateur uit Heiloo werkt niet alleen met de juiste producten, maar ook met goed geschoolde en ervaren jongens die een buitengewone kwaliteit leveren. Dit maakt het voor Kennemer Wonen en Remeha prettig samenwerken met de installateur.

We zijn erg tevreden over dit project. Het verloopt volledig naar wens.

aldus de heer P. Hopman van Kennemer Wonen.

Kennemer Wonen en Remeha zijn al jarenlang succesvol met elkaar verbonden op het gebied van warmtecomfort. Daarnaast werken de drie partijen graag samen op het gebied van duurzaamheid, bijvoorbeeld met de Remeha Tzerra Hybride. "We kijken als woningcorporatie altijd naar duurzame  alternatieven. De producten van Remeha zijn een stap in de goede richting.”

Vernieuwde Tzerra Plus, genaamd Tzerra Ace

Lees hier alles over de vernieuwde Tzerra Ace, nu nóg handiger.

Ook interesse in meer woongenot dankzij cv-ketels?

Vraag het de accountmanagers.

Bekijk hier de originele editie van Project in Beeld over het verhogen van woongenot dankzij cv-ketels.