• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Remeha verstevigt strategische positie Klimaat@home

Remeha heeft op 1 januari het personeel en een deel van de werkzaamheden van ENTRAS overgenomen. ENTRAS initieert, begeleidt en realiseert verduurzamingstrajecten in de vastgoedsector. In die rol was het bedrijf partner van Remeha binnen het verduurzaminginitiatief Klimaat@home. Door de overname van de werkzaamheden van ENTRAS binnen Klimaat@home kan Remeha de werkzaamheden en inspanningen binnen het samenwerkingslabel beter coördineren en waarborgen.

De samenvoeging met ENTRAS zorgt voor een intensievere klantondersteuning aan de opdrachtgevers die voor het verduurzamingsconcept Klimaat@home kiezen. Binnen dat concept focussen de partijen zich vooral op het aanbieden en integreren van klimaatsystemen die voor verduurzaming van woningen en utiliteitsgebouwen zorgen.

“We zochten naar kansen om onze positie te verstevigen in de markt. Vanwege de strategische positie van ENTRAS en de kennis die zij hebben over verduurzaming kozen we voor een overname van deze specifieke activiteiten.”

Arthur van Schayk, algemeen directeur Remeha

Samenvoeging sterktes

ENTRAS-eigenaar Jos Bakker vervult na de samenvoeging de functie van commercieel directeur binnen het samenwerkingslabel Klimaat@home. Arthur van Schayk, algemeen directeur van Remeha, blijft actief als algemeen directeur van Klimaat@home. “We zochten naar kansen om onze positie te verstevigen in de markt”, vertelt Van Schayk. “Vanwege de strategische positie van ENTRAS en de kennis die zij hebben over verduurzaming kozen we voor een overname van deze specifieke activiteiten.” Bakker vult aan: “Zelf liepen we tegen ons plafond aan. Met de overdracht naar Remeha hebben wij weer alle mogelijkheden om onze strategische positie uit te bouwen en duurzame groei te realiseren. Samen met het team van Klimaat@home kijk ik met de kennis die we in huis hebben uit naar het realiseren van uiteenlopende projecten.”

Over Klimaat@home

Klimaat@home is een samenwerkingslabel voor de nieuwbouw- en renovatiemarkt waarbij de participanten complete, duurzame installatieconcepten adviseren, ontwerpen, realiseren, financieren en beheren. Behalve Remeha (klimaatinstallaties) en ENTRAS (projectontwikkeling en financiering) zijn ook Brink (ventilatie) en Geotherm (zonnepanelen) actief binnen dit verduurzamingsconcept. De doelstelling van Klimaat@home is om via de gerealiseerde klimaatsystemen een actieve bijdrage te leveren aan de beste duurzame m2-prijs van gebouwen met maximale duurzame comfort voor de bewoners.

Meer over Klimaat@home