• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Nieuw: Remeha Diva airconditioning

Remeha streeft altijd naar het brengen van optimaal comfort. Daarom breiden we ons assortiment verwarmings- en warmwateroplossingen uit met Diva airconditioning systemen. Hiermee zijn we nog beter in staat te voorzien in een comfortabele woon- en werkomgeving. Eindgebruikers kunnen het hele jaar rekenen op koeling en warmte op een zo duurzaam mogelijke manier.

Een introductie waar je het koud én warm van krijgt

Waarom airconditioning van Remeha?

De Diva productlijn is gericht op particulieren en bestaat uit een compleet assortiment voor koelen en verwarmen. Arthur van Schayk, algemeen directeur bij Remeha, legt uit waarom zijn bedrijf kwalitatief hoogwaardige airco’s in Nederland introduceert: “In steeds meer West-Europese landen neemt de vraag naar comfort binnen de gebouwde omgeving toe. Als totaaloplosser in binnenklimaatsystemen moet je oplossingen bieden voor deze trend. We hebben het voordeel dat we als BDR Thermea Group jarenlange ervaring hebben met airco’s, met name in de zuidelijke landen. Daarom kunnen wij met Diva een kwalitatief hoogwaardige airco-lijn introduceren.“

"We hebben het voordeel dat we als BDR Thermea Group jarenlange ervaring hebben met airco’s, met name in de zuidelijke landen."

Arthur van Schayk

Breed assortiment

De binnenunits zijn leverbaar in wandmodel, plafondonderbouw, cassette uitvoering en kanaal-inbouw. Alle modellen zijn verkrijgbaar in mono-split en multi-splituitvoering. Gebruikers van de airconditioning kunnen rekenen op een systeem dat koelt en verwarmt op een energiebesparende, stille manier met de beste luchtkwaliteit en het hoogste rendement. Belangrijk voor installateurs is dat de units snel en eenvoudig te installeren zijn en dat Remeha uitgebreide garantie biedt op de units.

Comfortabel verduurzamen

Remeha heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. Met het oog op de energietransitie wil Remeha de marktvraag naar airconditioning units positief sturen. Van Schayk is ervan overtuigd dat dat mogelijk is. “We richten ons op comfortabel verduurzamen. Door zonnesystemen aan te leggen en serieus te kijken naar een totale klimaatinstallatie in een woning zorgen we ervoor dat we steeds nieuwe stappen zetten op weg naar verduurzaming.”

Directe voordelen voor de installateur

Zoals je van Remeha gewend bent zijn de units snel en eenvoudig te installeren, leveren we een betrouwbaar product en geven we prima garantie.

Voordelen voor de eindgebruikers

Met de airconditioning van Remeha bied je je klanten een systeem dat koelt en verwarmt op een energiebesparende, stille manier met de beste luchtkwaliteit en het hoogste rendement.

Meer informatie over Diva airconditioning van Remeha