Over Remeha

BDR Thermea Group

Remeha is onderdeel van BDR Thermea Group. BDR Thermea Group produceert en distribueert internationaal verwarmings- en warmwatersystemen en daaraan gerelateerde diensten.
Lees meer

Beurzen

Remeha is regelmatig aanwezig op beurzen en events. Bekijk hier een overzicht van de beurzen.[No text in field]
Lees meer

De organisatie

Waar staat de naam Remeha eigenlijk voor? Die vraag horen we regelmatig. Om het antwoord te geven moeten we terug naar het begin van ons bedrijf, naar de jaren '20 van de vorige eeuw.
Lees meer

Kwaliteit en veiligheid

Het veilig en storingsvrij functioneren van (wand)ketels is voor Remeha een zaak van het hoogste belang. Alle Remeha ketels voldoen aan het CE-keurmerk, nr. 90/396/EEG; de Europese norm voor veiligheid van gastoestellen.
Lees meer

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als toonaangevende fabrikant van innovatieve klimaat- en warmwateroplossingen neemt Remeha haar verantwoordelijkheid ten aanzien van mens, milieu en product.
Lees meer

Missie H2

'Missie H2’, de bundeling van zes sterke Nederlandse bedrijven in de energieketen. Remeha is daar één van. Lees meer over deze duurzame missie.

Leer meer

Remeha's visie op de energietransitie

Het Klimaatakkoord van 2015 zorgt voor een duurzamere wereld in 2050. De manier waarop we wonen, werken, reizen en voedsel verbouwen verandert ingrijpend.
Lees meer

Verkoop- en leveringsvoorwaarden

Verkoop- en leveringsvoorwaarden van Remeha.
Lees meer