• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Kennis ontwikkelen én delen.

Nederland zit midden in de energietransitie. Om deze transitie succesvol te laten verlopen is innovatie en investeren in kennis onmisbaar. Wij investeren daarom continu in uitbreiding en verbetering van ons duurzame productportfolio. Ontvangen jaarlijks 5.000 installateurs op onze trainingslocaties en investeren in opleidingsinstanties om jong installatietalent te enthousiasmeren en klaar te stomen voor de uitdagingen waarvoor we staan. Samen gaan we de uitdaging aan.

Kennispartner

Over Remeha - Kennispartner

Voorloper zijn én blijven. Daar gaan we voor.

 

Met decennia aan ervaring binnen de verwarmingsmarkt en een krachtige ondernemersspirit heeft Remeha een sterke positie binnen de markt. Maar alleen met de juiste kennis en voldoende lef kunnen we voorloper zijn en blijven in de energietransitie. Daarom werken wij samen met strategische partners, installatiebedrijven en meerdere opleidingsinstituten om onze kennis te verrijken, te delen en gemotiveerd talent aan ons te binden.

Een mooi voorbeeld daarvan is de World Skills Day, waar Remeha voor het tweede jaar trotse hoofdsponsor was van de vakwedstrijd ‘Verwarmingstechnicus 2023’ voor MBO’ers.

Graduate programma's en traineeships

Binnen Remeha werken wij continu samen met nationale- en internationale collega’s om kennis en ervaring uit te wisselen. Daarnaast bieden wij diverse mogelijkheden aan onze collega’s om zich te blijven ontwikkelen, zoals het International Graduate Program. Aan Young Professionals, die met een frisse blik naar de wereld kijken, bieden wij Traineeships. En voor alle collega’s een gezellige werksfeer en activiteiten om te ontspannen.

Alleen met voldoende kennis en door continu te innoveren bereiken we ons doel: ‘’creating better living environments’’.