• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Comfort-oplossingen voor de utiliteit

Als marktleider in de utiliteit denken we graag met je mee en ondersteunen we je in het hele proces. We bieden je comfort-oplossingen voor elk ambitieniveau. Oplossingen die financiële zekerheid bieden met een lage Total Cost of Ownership.

Met al onze krachtpatsers bouwen we samen aan de toekomst en maken we haalbaar verduurzamen mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak een adviesafspraak

Goed op weg Magazine Remeha - Kennis en inspiratie - editie 7

Nieuw! Editie 10.

Kennis delen, bijblijven en inspireren

Naast dat we iedere dag bezig zijn om onze producten te verbeteren vinden we het ook belangrijk om kennis te delen. Dat doen omdat we niet alleen willen "zenden" maar ook willen inspireren. Kijk hoe we dat doen.

Bekijk editie 10 | Bekijk eerdere edities.

 

Realistisch verbeteren met groot vermogen staande ketels

De familie van staande ketels is nu nog completer. Door de toevoeging van de GAS 120 Ace én de next-level GAS 320 en 620 Ace staat er nu een ijzersterke lijn die voorbereid is op waterstof.

Met de GAS 320 Ace en GAS 620 Ace levert Remeha een hoogwaardig maatwerkproduct dat, ook later nog, moeiteloos ingepast kan worden in een hybride opstelling of dienst kan doen als centrale warmteopwekker voor collectieve voorzieningen.

Groot vermogen ketels

Verduurzamen met Quinta Ace en Quinta Ace in cascade

De Remeha Quinta Ace ketels zijn uitermate compacte, modulerende HR-wandtoestellen. Ze vragen slechts weinig ruimte, maar leveren tegelijkertijd wel vermogens tot 45, 65, 90, 115, 135 en 157 kW! Prima toe te passen in gebouwen met een (sterk) verouderde installatie waarbij het al veel kan schelen indien de oude cv-ketel wordt vervangen door een moderne hoog rendement cv-ketel.

In veel situaties is het dan ook interessant om het totaal op te stellen ketelvermogen te verdelen over meerdere ketels. De vraag over het optimale aantal toestellen in cascade komt daarbij regelmatig aan de orde. Welke oplossing de beste is, hangt af van het project. Meer weten?

Start de cascadeselectietool

Duurzaam verwarmen met een hoog rendement warmtepomp

Indien de ambitie is om met vastgoed, zoals bijvoorbeeld een kantoorgebouw, direct naar energielabel A of energieneutraal te gaan zijn warmtepompen een goede en een van de mogelijkheden, maar warmteopwekking is ook mogelijk door een bestaande installatie te upgraden naar een hybride uitvoering.

De warmtepompen van Remeha zijn excellent op het gebied van comfort, energiebesparing en connectiviteit. Onze deskundige vakmensen in het speciale service & support team van warmtepompen helpen met maatwerkadvies en bij het installatie- en onderhoudstraject. Ons projectadvies is altijd gebaseerd op een optimale oplossingen die past bij de ambities. Ook als een warmtepomp niet de optimale oplossingen is adviseren wij over de alternatieve mogelijkheden.

Groot vermogen warmtepompen

warmtenetten - RemaBOX - Remeha

De kracht van een warmtenet

Om de energietransitie te laten slagen moeten we alle energiedragers maximaal benutten. Een van de mogelijke oplossingen is een warmtenet. Met de Remeha RemaBOX bieden we hiervoor één van die oplossingen. Een afleverset voor collectieve verwarmingsinstallaties, stadsverwarming en warmtenetten die standaard aan te sluiten is op alle netwerken. Ook voor de toekomstige lage temperatuur warmtenetten is RemaBOX een oplossing.

De Remeha RemaBOX afleversets zijn van hoge kwaliteit. Zo bevinden zich geen bewegende delen in het warmwatercircuit en zijn ze voorzien van intelligente elektronica zoals een zelflerend stand-by temperatuurprogramma met anti-legionella functie. Net zo handig!

Bekijk de RemaBOX
warm water oplossingen - Remeha

Excellent in warm water bereiding

Warmwateroplossingen zijn bijna altijd maatwerk. Het Remeha warmwater excellence team wijst je dan ook graag de weg met advies en helpt bij (complexe) berekeningen. Eén aanspreekpunt voor alle vragen over producten, calculaties, leveringen, installatie en service. Voordeel is dat Remeha alle producten voor een compleet systeem in het productportfolio heeft. Praktische overzichten, rapporten en informatiesheets maken de keuze nog makkelijker.

De Remeha warmwateroplossingen voldoen aan de laatste regelgeving en kennen een lage NOx uitstoot. Wel zo fijn, die zekerheid.

Vrijblijvend warm water advies

Bekijk al onze warm water oplossingen

Profiteren van zonlicht het hele jaar door

Zonnecollectoren zorgen voor warm water. Daarmee is een zonlichtsysteem een milieuvriendelijk alternatief voor aardgas. De energie van de zon wordt namelijk direct gebruikt voor het maken van warm water.

Onze Solar Pro systemen zijn opgebouwd uit zogenaamde building blocks, zodat we voor ieder project maatwerkoplossingen kunnen bieden. Remeha levert niet alleen de collectoren en de boilers, maar ook de HR-ketel en/of eventuele warmtepomp, de regelaar, warmwater-producten en het totale concept voor de nieuwe installatie. Een veelzijdig productportfolio voor een grote variëteit aan toepassing bij grote installaties.


Maak een adviesafspraak

Alle zonlichtsystemen voor de utiliteit