• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Alle wegen naar Remeha

In een dynamische omgeving waarin de energietransitie in volle gang is, biedt Remeha met een afgewogen assortiment jou als professional en de eindgebruiker zekerheid om tot de juiste keuze te komen. Of het nu gaat om verduurzamen van een bestaande installatie, een nieuwbouwproject of een hele andere, unieke situatie. Ontdek onze routes naar duurzame en comfortabele totaaloplossingen.

Remeha heeft alles in huis en we wijzen je graag de weg. We geven je het inzicht, de inspiratie en de kennis van het moment. Eén aanspreekpunt voor alle vragen over producten, (complexe) berekeningen, calculaties, leveringen, installatie, service en nazorg.

Bekijk onze oplossingen

Remeha ontzorgt

Remeha projectadvies

Projectadvies

Door Remeha in te schakelen, schakel je een specialist in. Vakmensen die beschikken over aanvullende en specialistische kennis en uitgebreide ervaring met onze producten. Zowel voor als na- de installatie. Indien gewenst kan zelfs de ondersteuning worden ingeroepen van een Remeha-expert op locatie. Benieuwd wat Remeha voor jou kan doen?

Projectadvies aanvragen
Remeha service

Onderhoud en service

Remeha levert producten die vele jaren onopgemerkt en ongestoord warmte moeten leveren. Hiervoor is het essentieel dat specialisten de inspectie- en onderhoudsbeurten op de juiste momenten uitvoeren. Als installateur kan Remeha je hierin volledig ontzorgen.

Aftersales-diensten

 

Kennis en tools