• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Remeha Connect activeren?

Neem hiervoor contact op met je installateur. Nog geen installateur?

Zoek een installateur.

 

Wat is Remeha Connect?

Met Remeha Connect is je installateur altijd op de hoogte van de status van je toestel, zodat je zeker weet dat comfort en veiligheid gegarandeerd zijn. In het geval van een storing ontvangt de installateur een melding met informatie om de fout te beoordelen en kan hij je op de hoogte stellen van een oplossing of reparatie plannen. Vaak wordt een storing pas later opgemerkt dan dat deze in werkelijkheid optreedt, doordat bijvoorbeeld de verwarmingsinstallatie geen warmte meer afgeeft. Jouw installateur kan dus sneller reageren en de storing verhelpen terwijl je zelf geen actie hoeft te ondernemen. Dit biedt je zekerheid en comfort!

Bekijk de veelgestelde vragen

Hoe werkt het?

Jouw installateur heeft de mogelijkheid om Remeha Connect te activeren. Dit kan door een communicatiemodule in te bouwen of via de slimme thermostaat Remeha eTwist. Nadat de installatie registreert de installateur het toestel en meldt het aan voor Remeha Connect. Zodra dit is gedaan ontvang je een e-mail van Remeha met het verzoek om de privacyverklaring te accepteren. Nadat we jouw goedkeuring hebben ontvangen, is Remeha Connect geactiveerd. De installateur ontvangt dan automatisch een e-mail zodra jouw toestel een storing heeft.
Remeha Connect printplaat
Remeha Connect Aanschaffen


De voordelen voor jou

  • De installateur kan snel reageren op een storing en in sommige gevallen kan zo een koude douche worden voorkomen
  • Je hoeft zelf geen actie te ondernemen als jouw toestel in storing valt
  • De installateur kan zich goed voorbereiden op het oplossen van de storing door de juiste materialen mee te nemen. Dit voorkomt onnodige extra bezoeken van de installateur.
  • Onnodig hoog gasverbruik bij een onopgemerkte storing van de hybride warmtepomp Elga Ace

Veelgestelde vragen Remeha Connect

Op dit moment is Remeha Connect beschikbaar voor de hybride warmtepomp Elga Ace de cv-ketel Avanta Ace en de grondgebonden warmtepomp Toros Vision. De komende tijd zal deze dienst ook beschikbaar komen voor andere Remeha toestellen. 

Remeha Connect kan ook nog achteraf worden geactiveerd. Neem hiervoor contact op met je installateur.

Weet je niet wie je installateur is of ben je op zoek naar een installateur, dan kunnen wij je helpen!

Om een installateur te vinden, ga naar remeha.nl/locator. Heb je een installateur maar weet je niet wie hij is? Kijk op de voorkant van de ketel of de warmtepomp voor labels en bel ons om te kijken of we de installateur kunnen vinden die je toestel heeft geregistreerd.

 

Je kunt Remeha Connect stoppen door dit aan te geven op deze pagina.
Je kunt je gegevens wijzigen via deze pagina.