• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Remeha

Start met duurzaam verdienen

Om installateurs optimaal te ondersteunen heeft Remeha het hybrid hero programma ontwikkeld. Op die manier bouwen we aan een netwerk waar consumenten terecht kunnen voor hun hybride warmtepomp, waaronder de Elga Ace. Als installateur ben je een hero als je hybride warmtepompen in je assortiment opneemt en je klanten optimaal informeert over de voordelen van hybride warmtepompen.

We helpen je graag op weg om een erkende Remeha hybride warmtepomp installateur te worden. En dat is dus precies waar consumenten behoefte aan hebben. Je bent hun hybrid hero én je participeert in ons exclusieve hybrid hero programma. Dit levert je veel voordelen op.

Aanmelden als hybrid hero

Download de brochure

Wanneer ben je een hybrid hero?

Een erkend hybride installateur ben je natuurlijk niet zomaar. Je moet niet alleen de kennis hebben, maar ook aan een aantal praktische vaardigheden waardoor we er op kunnen vertrouwen dat jij deze titel waar gaat maken. We zetten ze op een rij.

Remeha

Producttraining

Een hybrid hero installateur heeft de producttraining Elga Ace gevolgd en ervaring met waterzijdig inregelen. Je bent F-gassen gecertificeerd of werkt hiervoor samen met een vaste partij.

Remeha

Adviseren

Je neemt Remeha warmtepompen op in je assortiment en biedt deze actief aan.

hybrid hero - hybride warmtepomp installateur - Remeha

Ambassadeur

Je zet je in voor het promoten van warmtepompen. Je doet acties op je eigen klantenbestand of bent actief als warmtepompambassadeur tijdens wijkgerichte acties.

Hybrid hero worden doe je niet alleen!
Als jij een hybrid hero wil worden doe je dat niet alleen. Remeha  verzorgt speciale trainingen en zorgt ervoor dat je de bagage hebt voor een goed adviesgesprek bij jouw klant. Voordat we je erkennen als erkend hybride installateur begeleiden we je bij het inbedrijfstellen van je eerste hybride warmtepomp.

De zes voordelen
van het hybrid hero programma

1. Tools en ondersteuning

Je maakt gebruik van onze selectie- en bespaartool, het offertesjabloon en een advies-check. We ondersteunen je daarnaast bij het advies- en installatietraject zodat je een kwalitatief hoogwaardige installatie oplevert.

Remeha

3. Je eigen bespaartool

Onze bespaartool geeft je klanten direct inzicht in de te behalen besparingen en de terugverdientijd van een hybride warmtepomp. Je kan gebruik maken van de bespaartool op de Remeha website, maar je kan deze tool ook op je eigen website plaatsen.

Remeha

4. Altijd op de hoogte

We brengen je als eerste op de hoogte over nieuwe producten en ontwikkelingen van onze warmtepompen. Daarnaast krijg je voorrang bij het inschrijven voor trainingen en bijeenkomsten.

Remeha

5. Verder verbeteren

Als hybrid hero installateur krijg je de mogelijkheid om mee te denken en je input te geven tijdens brainstormsessies waarmee we onze producten, diensten en processen continue proberen te verbeteren.

Remeha

6. Korting op trainingen

Als hybrid hero ontvang je korting op onze betaalde trainingen zoals bijvoorbeeld de training “Klantgericht adviseren warmtepompen”. Zo ben je optimaal voorbereid.

Meld je nu aan

Meld je aan als hybrid hero - Remeha - hybride warmtepomp installateur

Heb je interesse om hybrid hero te worden en te profiteren van alle voordelen? Laat dan vandaag nog je gegevens achter.