• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Compleet vernieuwde

vind een installateur tool


Remeha staat voor je klaar. Dat is makkelijk gezegd, maar we doen het echt. We ondersteunen je graag met passende aanvragen voor een nieuwe producten, onderhoud of storingen. Om dat te bereiken, hebben we onze Vind-een-installateur-tool volledig vernieuwd.

Met de vernieuwde online tool regel je zelf heel eenvoudig de aanvragen voor de klussen die je wilt. Om optimaal te profiteren van de nieuwe Vind-een-installateur-tool moet je alleen wel beschikken over een up-to-date profiel in Mijn Remeha. Ben je al zichtbaar op Mijn Remeha? Controleer dan ook even de of je profiel up-to-date is.

Maak / update jouw profiel


Jij bepaalt

Volledige controle over jouw aanvragen

Juist omdat we de tool helemaal hebben vernieuwd, is het belangrijk dat je je opnieuw aanmeldt. Tijdens de aanmelding geef je informatie waardoor wij ervoor kunnen zorgen dat je de juiste aanvragen van consumenten ontvangt.

Zo kun je aangeven voor welke producten en/of diensten je aanvragen wilt ontvangen en in welk werkgebied je actief bent. Staat er een aanvraag voor een klus voor je klaar? Dan heb je de keuze om de aanvraag te accepteren of af te wijzen. Zo helpen we jou met aanvragen waar jij op zit te wachten! Benieuwd? Bekijk dan direct hoe het werkt.


Bekijk de animatie

Zo werkt 

de nieuwe omgeving