• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

De hoogste standaard is onze norm

Wat Remeha nooit uit het oog verliest is de veiligheid en kwaliteit van onze producten.

Om te kunnen garanderen dat ieder toestel correct, en dus veilig, functioneert bewaken we intensief de kwaliteit tijdens het gehele fabricageproces. We nemen als test na de assamblage ieder toestel ‘echt’ in gebruik. Alle Remeha-ketels voldoen dan ook aan de Europese norm voor veiligheid van gastoestellen.

Garantieperiode

Vanaf het moment dat je Remeha-ketel is geïnstalleerd, geven wij twee jaar volledige garantie op alle onderdelen van onze (wand)ketels met uitzondering van slijtage-onderdelen. Op de meeste warmtewisselaars van onze ketels verlenen we maar liefst tien jaar garantie*. 

Garantie van levering van onderdelen

Remeha garandeert bovendien gedurende vijftien jaar na de laatste productiedatum de levering van onderdelen. Hierdoor is het mogelijk toestellen niet alleen langjarig, maar bovendien ook veilig, in bedrijf te houden.

Fabrieksgarantie

Onze fabrieksgarantie heeft uitsluitend betrekking op de onderdelen en niet op de arbeids- en voorrijkosten van de installateur. Lees hier de garantievoorwaarden.

Garantievoorwaarden


* Van garantie zijn uitgesloten het eventuele thermokoppel, de elektroden, de pakkingen en de glaszekeringen. Het recht op garantie vervalt indien niet kan worden aangetoond dat de cv-ketel na installatie door een daartoe bevoegd installateur regelmatig onderhouden is.