• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Menukeuze besturingsprint Quinta Ace

Heb je al veel ervaring opgedaan met de Remeha Quinta Pro? Dan kan je meteen van start met de Quinta Ace. De bediening daarvan is praktisch gelijk aan die van zijn kleine broer. Er zijn wel enkele verschillen zoals de 'eSmart inside', waaronder de stappen om het menukeuze besturingsprint te doorlopen.

Verschillen Quinta Pro en Quinta Ace

Toch zijn er verschillen. De Remeha Quinta Ace heeft 'eSmart inside'. eSmart staat voor de digitale mogelijkheden die wij bieden en nog gaan bieden. De bediening is daarop volledig voorbereid. eSmart houdt ook in dat je alle besturingsprinten die in de ketel aanwezig zijn, met behulp van het bedieningspaneel van de ketel zelf kunt bedienen en instellen.

eSmart inside Quinta

Menukeuze besturingsprint Quinta Ace

In vergelijking tot de Quinta Pro is de menustructuur van de Quinta Ace uitgebreid met een nieuwe functie, te herkennen aan het volgende symbool:

eSmart inside Quinta icoon verschil

Op het moment dat er in het toestel een uitbreidingsprint is geplaatst, is dit symbool zichtbaar. Iedere besturingsprint heeft een eigen 'set' aan parameters, tellers en uit te lezen sensorgegevens. Met deze nieuwe menufunctie kan je eenvoudig de gewenste besturingsprint kiezen.

Toegang tot het menu besturingsprint

Stap 1: Open het menu door beide rechter knoppen gelijktijdig in te drukken

menu besturingsprint 1

Stap 2: Blader door het menu met de plus-toets tot aan het symbool zoals hierboven weergegeven of in de afbeelding hieronder

menukeuze besturingsprint 2

Stap 3: Bevestig uw keuze met de enter-toets.

menu besturingsprint 3

Stap 4: Met de plus- en min-toets kunt u nu de gewenste print selecteren

stap 4

Op het display scrolt, afhankelijk van de keuze, de volgende tekst over het scherm: FSB-WHB-HE-150-300 (basisprint Quinta Ace) en SCB-01-0 (uitbreidingsprint SCB-01)

Stap 5: Bevestig uw keuze met de enter-toets

menu besturingsprint 5

Stap 6: Eenmaal gekozen ziet u onder in beeld een code die aangeeft welke print u hebt gekozen

stap 6
menukeuze besturingsprint

Stap 7: Van de gekozen print kunt u nu alle gegevens bekijken en eventueel wijzigen, zoals de parameters, sensorwaarden en tellers

Wil je van een andere print bijvoorbeeld een parameter controleren, begin dan weer bij de eerste stap en selecteer de gewenste print.