• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

MijnRemeha is vernieuwd

Samenwerken wordt nu nog makkelijker met het vernieuwde Mijn Remeha. Mijn Remeha is al jaren hét alles-in-één platform voor jou. Maar dit betekent niet dat we klaar zijn. Mede door jullie feedback en de digitale ontwikkelingen van de afgelopen jaren hebben we een vernieuwde omgeving gelanceerd. Nog makkelijker, veiliger en sneller! Lees hieronder verder wat we verbeterd hebben.

Beter, sneller en veiliger

Veilig inloggen

We worden steeds digitaler, maar daarmee nemen ook de risico’s toe. Om jouw gegevens en die van jouw klanten zo veilig mogelijk te houden introduceren we twee-staps-verificatie

Retouren aanmelden

Het aanmelden van retouren vanuit Mijn Remeha is vernieuwd. Je kunt vanaf nu binnen enkele minuten een retour aanmaken. Je weet dan direct of het product binnen de garantie valt en of het product opgestuurd dient te worden. Daarnaast vind je in Mijn Remeha een duidelijk overzicht van al jouw retouraanvragen inclusief een actuele status van jouw retour gezonden artikelen. Handig toch?

Nieuw, fris en gebruiksvriendelijk

Wij hebben MijnRemeha in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe lay-out is aangepast naar Remeha identiteit, en zorgt ervoor dat je nog eenvoudiger door de omgeving kan navigeren. Natuurlijk zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw ervaring en zullen je dan ook op een bepaald moment vragen naar je mening.

Verder gaan zoals je gewend bent!

Ondanks het nieuwe uiterlijk zijn de meeste onderdelen in gebruik hetzelfde gebleven. Ga dus verder zoals je gewend bent. We wensen je veel succes met registreren en punten sparen in MijnRemeha.

Nog niet actief in Mijn Remeha?

De voordelen nog even op een rij:

  • Registreer je cv-ketel na installatie, ontvang punten en verzilver deze in de Remeha cadeaushop
  • Loyale installateurs profiteren van uiteenlopende acties en promoties
  • Sluit gemakkelijk en snel een OGP af en maak gebruik van de actie
  • Altijd direct op de hoogte van actuele Remeha acties
  • Zoeken en retourneren van artikelen
  • Kennis delen – e-learnings en aanmelden voor trainingen

Ben je nog geen Remeha-installateur of heb je nog geen Mijn Remeha account?

Vraag er dan snel één aan en profiteer direct van de zes zekerheden. MijnRemeha is één van de zes zekerheden van Remeha. Meer weten over de Remeha zekerheden of onze acties?