• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Remeha verbindt zich aan de Unica Foundation

3 jaar durend partnership voor duurzame ontwikkel- en ondersteuningsprojecten in Nepal

Remeha verbindt zich als gouden partner aan de Unica Foundation. Het bekende bedrijf uit Apeldoorn, actief op het gebied van binnenklimaat oplossingen, helpt daarmee om in de komende jaren duurzame ontwikkel- en ondersteuningsprojecten van de stichting in Nepal te realiseren.

Mark Vellinga, Commercieel directeur Sales Unit Nederland bij Remeha en Edwin Koers, werkzaam bij Unica en verantwoordelijk voor de supportgroep van de stichting, hebben begin dit jaar een handtekening gezet onder het partnership dat Remeha met de Unica Foundation aangaat. De Unica Foundation organiseert en steunt hulpprojecten in Nepal door kennis en kunde op het gebied van (duurzame) techniek op een structurele en duurzame wijze te delen met de lokale bevolking. De stichting heeft al meer dan 60 projecten gerealiseerd in Nepal en heeft daarmee meer dan 40.000 mensen geholpen. Remeha is actief gericht op duurzame oplossingen voor klimaatvoorzieningen en maakt sterke ontwikkelingen door op het gebied van warmtepompen en de toepassing van waterstof als energiedrager. Met deze oplossingen zijn meerdere routes mogelijk om op duurzame wijze gebouwen van warmte en warm water te blijven voorzien.

Remeha ondersteunt Unica Foundation

Gouden Partner
Mark Vellinga geeft aan dat Remeha en haar medewerkers enthousiast zijn om de Unica Foundation te ondersteunen: “De Unica Foundation maakt ons gouden partnerschap bovendien persoonlijk, want met onze bijdrage wordt een specifiek project met verbeterde kooktoestellen mogelijk gemaakt. Door de toepassing van deze kooktoestellen worden er minder bomen gekapt en blijven mensen gezond omdat ze niet meer op een open vuur in hun hutje koken. Dat vermindert oogziektes en longaandoeningen enorm. Doordat dit project ook specifiek door Remeha wordt ondersteund, kunnen we onze medewerkers daar ook specifiek over informeren en betrekken bij dit doel.”

Met de ondersteuning door Remeha groeit het aantal partners van de Unica Foundation gestaag. Edwin Koers is blij met deze ontwikkeling: “Het is mooi om te zien dat andere bedrijven het goede werk van de Unica Foundation bevestigen door te participeren en meer activiteiten mogelijk te maken. Daarmee kunnen we ook op langere termijn projecten blijven realiseren en de bevolking helpen uit de armoede te komen.”

Wilt u ook deelnemen als partner van de Unica Foundation of andere mogelijkheden voor uw bedrijf bespreken? Neem dan contact op met Edwin Koers via ekoers@unicafoundation.nl.