• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Remeha verlengt TVVL Kennispartnerschap

Met trots maakt TVVL bekend dat Remeha vandaag hun verbinding met TVVL als kennispartner voor 3 jaar heeft verlengd. Met het kennispartnerschap draagt Remeha bij aan kennisontwikkeling op hun eigen expertisegebied. TVVL levert als kennisknooppunt, oplossingen voor de technische uitdagingen van de toekomst. Met de verbinding ondersteunen de kennispartners TVVL in haar missie.

Remeha heeft zich 6 jaar geleden als een van de eerste kennispartners aan TVVL verbonden. Sindsdien is het aantal TVVL kennispartners uitgegroeid tot 10. Met de rol van kennispartner biedt TVVL bedrijfsleden die niet alleen het belang inzien van kennisdelen en kennisontwikkeling, maar daar zelf ook graag een actieve rol in pakken, om richting te geven aan hun vakgebied. Kennispartners van TVVL hebben kennis en expertise die waardevol is voor het vakgebied.

Remeha en kennisdeling

Remeha vindt het belangrijk om kennis en ervaring inzake technologie te delen binnen de utiliteitsbranche. Dit mede vanuit het oogpunt van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het delen van kennis maakt een ieder sterker! Vanuit deze gedachten is Remeha verbonden aan het Kennispartnerschap van TVVL.

De bijdrage van TVVL Kennispartners komen ten goede aan het ontwikkelen en delen van kennis door een bijdrage te leveren aan lezingen, cursussen TVVL Magazine en onderzoek.


Over TVVL
TVVL is het Platform voor mens en techniek, opgericht in 1959 en telt inmiddels ruim 1000 persoonlijke leden en 500 bedrijfsleden. TVVL is een belangrijke gespreks- en kennispartner in de technologiesector. We helpen met oplossingen voor de technische uitdagingen van de toekomst. Bij TVVL vindt en deel je kennis. Bijvoorbeeld in cursussen, workshops en trainingen, de online kennisbank en TVVL Magazine. Daarnaast organiseert TVVL toonaangevende en inspirerende evenementen door heel Nederland. TVVL expertgroepen en communities zijn actief op diverse vakgebieden zoals elektrotechniek, klimaattechniek, sanitaire technieken en gebouwbeheer. Multidisciplinaire onderwerpen worden door de groep IMPULS onderzocht.

Over Remeha
Remeha ontwikkelt innovatieve en energiezuinige producten voor klimaatbeheersing c.q. warmte en warm water, zowel voor woningen als utiliteit. Met haar innovaties wil Remeha zo goed mogelijk anticiperen op wensen en behoeften van nu en in de toekomst. Met ruim 500 medewerkers geeft Remeha op eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering, waarmee zij in Nederland én in Europa is uitgegroeid tot een vooraanstaande fabrikant. Remeha is één van de voornaamste merken binnen de eveneens in Apeldoorn gevestigde BDR Thermea Group, met 6.200 medewerkers actief in meer dan 100 landen in de wereld.