• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Uitlezen storingsgeheugen van de Calenta

Het uitlezen van het storingsgeheugen is mogelijk bij de Remeha cv-ketels. Ook kan er ander opgeslagen informatie uit het toestel worden gehaald. Denk aan de status van het toestel en de gemeten temperaturen op het moment van de storing. Hieronder worden de storingscodes weergegeven. Verder geven we in dit artikel weer hoe het storingsgeheugen uitgelezen kan worden bij een Remeha Calenta, het toestel dat we hier als voorbeeld gebruiken. Overigens is deze gelijk aan die van Quinta Pro.

De medewerkers van de Servicedesk bij Remeha helpen graag bij het oplossen van technische problemen. Heb je een storing aan één van onze producten, houd dan de beschikbare informatie bij de hand op het moment dat je contact met de Servicedesk opneemt. Daarbij gaat het om het exacte type van het product en de storingscode.

uitlezen storingsgeheugen - storingscodes - Calenta Ace

Blokkeringen en vergrendelingen

Een vergrendeling wordt aangeduid met een E. Nadat je de oorzaak van een vergrendelende storing heeft weggenomen, moet je de cv-ketel resetten. Een blokkering wordt aangeduid met St: 9. Nadat je de oorzaak van een blokkerende storing heeft weggenomen, hoef je de cv-ketel niet te resetten.

Bekijk de instructievideo voor het uitlezen van het storingsgeheugen

Welke gegevens de Calenta opslaat, heb je hierboven kunnen lezen. Hoe het uitlezen van het storingsgeheugen werkt, bekijk je in de instructievideo op het Remeha YouTube-kanaal. Op zoek naar andere instructievideo's? Die vind je in de uitgebreide veelgestelde vragen module.