Beurzen

 

Bezoek Remeha op de volgende beurzen

Remeha is regelmatig aanwezig op beurzen en events zoals Duurzaam Verwarmd. Houd deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws omtrent Remeha & beurzen.

Duurzaam Verwarmd 2020

Van dinsdag 17 tot en met donderdag 19 maart nemen wij deel aan Duurzaam Verwarmd, de nationale vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken. Kom naar de Expo Haarlemmermeer om praktische kennis op te doen. Wil je in een ongedwongen sfeer alles ontdekken over onze nieuwste producten? Vraag dan vanaf 20 januari een gratis ticket aan met onze invitatieode ‘REMEHA’ en bezoek ons op stand S4.


Wanneer

17 tot en met 19 maart 2020


Waar?

Stelling 1

2141 SB Vijfhuizen


Stand nummer:

S4


Geannuleerd door de organisatie i.v.m. corona.
Nieuwe data volgt z.s.m.

Building Holland 2020

Energie voor de toekomst, de uitdaging waar de bouw- en installatiesector momenteel voor staan. Het event voor de bouw- en vastgoedsector staat dit jaar in het teken van innovatie en vernieuwing. Building Holland biedt een oplossing voor ieder vraagstuk. Bezoek Remeha op de beurs van 24 tot en met 26 maart 2020.


Wanneer

24 tot en met 26 maart 2020


Waar?

RAI Amsterdam

Europaplein 24,

1078 GZ Amsterdam


Stand nummer:

Hal 11 / stand 11.15


Geannuleerd door de organisatie i.v.m. corona.
Nieuwe data volgt z.s.m.

Huis & Energie

Van donderdag 15 t/m zaterdag 17 mei a.s. nemen wij deel aan de consumentenbeurs Huis & Energie. De grootste en meest complete consumentenbeurs op het gebied van duurzaam wonen en duurzame energie van Nederland. Kom naar de Brabanthallen om praktische kennis op te doen. Wil je in een ongedwongen sfeer alles ontdekken over onze duurzame oplossingen, bezoek dan de Remeha stand.


Wanneer

15 tot en met 17 mei 2020


Waar?

De Brabanthallen Den Bosch,

Diezekade 2,

5222 AK ‘s-Hertogenbosch


Stand nummer:

D3


Kaarten binnenkort beschikbaar