• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Wat is het verschil tussen de eTwist app en de Remeha Home app?

eTwist eTwist RF Remeha Home app

Vind hier de verschillen tussen de eTwist app en de Remeha Home app, voor consumenten en installateurs.

1. We zijn begonnen met het migreren van de eTwist naar het nieuwe platform met de vereiste om de Remeha home app te gebruiken i.p.v eTwist app voordat alle functies beschikbaar zijn in vergelijking met de eTwist app. Alle instellingen die nu nog ontbreken in de Remeha home app zijn aan te passen op de eTwist.
  2. De eTwist RF wordt pas gemigreerd naar het nieuwe platform met de vereiste om de Remeha home app te gebruiken i.p.v eTwist app in Sep 2022 als de instellingen beschikbaar zijn in de Remeha home app die nu niet beschikbaar zijn op de eTwist RF thermostaat.
FunctieeTwist appRemeha Home appOp de eTwistOp de eTwist RFSmart start app (Installateur)Smart service tool app (Installateur)Remeha Connect
Temperatuur handmatig regelen
Klokprogramma instellen voor verwarming
Tot 3 klokprogramma’s instellen
Tot 3 klokprogramma’s activerenNov 2022
Naam wijzigen van activiteiten met betrekking tot temperatuurinstelling voor de klokprogramma’s2023
Klokprogramma instellen voor koeling
Klokprogramma voor warmwater bekijken en modus wijzigen tussen eco en comfort
Klokprogramma instellen voor warmwater en eco* en comfort temperatuur instellenAug 2022
Vakantieprogramma instellen (Start en eind datum van vakantie)
Vakantieprogramma instellen (Aantal vakantie dagen)
Open haardmodus activeren
Energieverbruik voor verwarming, koeling en warm water in kwh bekijken (Dag, maand, jaar)2023
Gas verbruik voor verwarming, koeling en warm water in m3 (Dag, maand, jaar)Nov 2022
Indicatie energiekosten2023
Kw-instellingen wijzigen voor Opentherm ketels om het energieverbruik te bekijkenNov 2022
Koppel meerdere thermostaten aan een account
Controleer technische informatie (Zoals serienummer en versie van eTwist en app)
Controleer technische informatie (Zoals serienummer en versie van CV-Ketel of warmtepomp)
Ontvang push notificaties bij een storing in de ketel of warmtepomp
Geschiedenis van storingen van de ketel of warmtepomp
Controleer de waterdruk
Wijzig de strategie voor temperatuurregeling van de thermostaat (Op basis van kamertemperatuur, buitentemperatuur of automatisch)Nov 2022
Aanvoertemperatuur installatie instellen2023
Gebruikers toevoegen op de app
Meer dan één gebruiker te koppelen met de eTwist of eTwist RF
Gebruikers verwijderen op de app of eTwist/eTwist RF
Feedback geven2023
Toegang tot veelgestelde vragen op Remeha.nl
Verbindingsstatus van app naar server of thermostaat naar boiler of warmtepomp
Buitentemperatuur van internetNov 20222023
Stooklijn wijzigen
Automatisch bijvullen startenNov 20222023
AanwarmtijdNov 2022
Widget2023

* eco temperatuur is ook de temperatuur die wordt gebruikt tijdens vakantiemodus)