• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Elga Ace uitgeleverd zonder communicatie module EXTERN

Situatie

In alle Elga Ace toestellen werd standaard een communicatiemodule, de gateway 30, ingebouwd. Door de bekende wereldwijde leveringsproblemen van elektronische componenten, is er beperkte beschikbaarheid van de gateway 30.

De gateway 30 is nodig om Remeha Connect met de dienst Beheer op Afstand te activeren. Na activatie ontvangt de installateur een automatische e-mail als de Elga Ace niet naar behoren functioneert.

Niet alle installateurs maken gebruik van deze mogelijkheid. Om ervoor te zorgen dat de Elga Ace beschikbaar blijft voor de markt is er daarom voor gekozen om de Elga Ace uit te leveren zonder de gateway 30.

Remeha Connect printplaat

1. Bestellen gateway 30

Omdat we ervoor gekozen hebben om de Elga Ace niet meer standaard te leveren met de gateway 30, is er vanaf begin augustus voldoende voorraad voor die installateurs die graag gebruik maken van Beheer op Afstand. Hiervoor kan de gateway 30 rechtstreeks via onderstaand formulier besteld worden.

We stellen dit artikel gratis beschikbaar.

Nadat de gateway is ingebouwd en gekoppeld aan de Elga Ace kan deze op dezelfde manier worden geactiveerd en daarna geregistreerd in Mijn Remeha. Bekijk hier de instructie voor het inbouwen van de gateway 30.

2. Gebruik maken van de eTwist App

De eTwist App in combinatie met de eTwist kan ook gebruikt worden om meldingen te ontvangen bij een niet goed functionerend systeem. Meldingen verschijnen op de eTwist App in plaats van een e-mailnotificatie.

Dit kan door de eTwist App te downloaden en ter plekke in de woning de eTwist te koppelen met de App. Daarnaast dienen de push notificaties van de eTwist App op de telefoon te worden toegestaan.