• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Remeha Connect en eTwist (RF)

De Elga Ace en/of Avanta Ace kunnen worden geactiveerd voor Remeha Connect. Daarmee ontvangt de installateur via een e-mail een real-time foutwaarschuwing in geval van onjuiste werking van het toestel. De mail bevat de foutcode en de locatie van de Elga Ace en/of Avanta Ace. 

De voordelen voor de installateur

Doordat de foutcode bekend is kan je het storingsbezoek van te voren voorbereiden. Wat is de storing, hoe is deze op te lossen, welk materiaal is er eventueel nodig, welke monteur kan het beste worden ingepland? Dit bespaart tijd tijdens het bezoek. Daarnaast kan je tijdig reageren op een storing zodat onnodig gasverbruik door verwarmen met de cv-ketel wordt voorkomen. Een mooie extra service richting jouw klant. Begin 2022 breiden we Remeha Connect uit. Naast de foutwaarschuwing is er dan ook een portal beschikbaar waarmee de installateur de prestatie van het toestel op afstand kan monitoren.

Hoe werkt het?

  1. Installeer de Elga Ace en/of Avanta Ace en de eTwist of eTwist RF
  2. Registreer de Elga Ace en/of Avanta Ace in MijnRemeha of via de Remeha Scan App.
    Geef hierbij aan dat je deze wilt activeren voor Beheer op Afstand. Kies eTwist (RF) en registreer ook het serienummer van de eTwist (RF)
  3. Remeha stuurt de eindgebruiker een e-mail om de privacy verklaring te bevestigen. Daarna is de dienst Beheer op Afstand definitief geactiveerd en ontvangt de installateur een geautomatiseerde mail in geval van storing.

Wil je naast een melding ook instellingen kunnen wijzigen? Maak dan gebruik van de Home app van de eindgebruiker.