• Website
 • Kennisbank
 • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Stapel Spektakel Weken Stapels voordeel voor jou!

Begin met stapelen

Installeren en registreren van Remeha actieproducten levert tijdelijk extra voordeel op. Dat verdien je! Tijdens de Super Stapel Spektakel Weken van Remeha kun jij voordeel stapelen tot €600,- of meer! Start direct met stapelen en kies uit heel veel gadgets, cadeaus en belevenissen! Dat is toch super? 

Remeha Cadeaukaart
Bovenop de reguliere spaarpunten die je altijd al ontvangt voor elke registratie, belonen we je namelijk ook met een Remeha Cadeaukaart van € 20 voor iedere cv-ketel en € 60 voor iedere warmtepomp. Hiermee kies je een cadeau naar keuze in de Remeha Spektakel Shop. Uiteraard kun je cadeaukaarten stapelen voor nog mooiere gadgets, cadeaus of belevenissen.

De actie geldt voor iedere actie cv-ketel en warmtepomp die je installeert en registreert in MijnRemeha tussen 23 oktober 2023 en 30 april 2024. Dat voordeel wil je toch niet missen?

Doe mee

Heb je nog geen MijnRemeha account? Vraag er hier één aan.

persoonlijke uitdaging - stapel spektakel weken

Persoonlijke uitdaging
We hebben een haalbare persoonlijke uitdaging voor je klaargezet in MijnRemeha. Ga je de uitdaging aan en behaal je binnen de actieperiode je doel, dan ontvang je hiervoor een mooie extra bonus, uitgekeerd in Remeha Cadeaukaarten.

Zie je nog meer kansen om Remeha cv-ketels of warmtepompen te plaatsen? Dan is de super uitdaging echt iets voor jou! Hiermee verdubbel je de bonus van jouw persoonlijke uitdaging. Zo kun je jouw voordeel stapelen tot wel € 600 of meer! Ontdek jouw persoonlijke stapelbonus.

Bekijk jouw voordeel

Hybrid Hero bonus
Ben of word je tijdens de actieperiode Hybrid hero, dan ontvang je een extra bonus bij het behalen van de persoonlijke en super uitdaging. Deze bonus wordt ook uitgekeerd in Remeha Cadeaukaart(en).

Ik word Hybrid Hero

 

cadeaukaart - stapel spektakel weken

MijnRemeha dat is handig voor mij!

Mijn Remeha is hét alles-in-één platform van Remeha voor installateurs. Ontdek alle voordelen en meld je vandaag nog aan.

 • Gratis toegang tot e-learning trainingsmodules
 • Registreer je Remeha product na installatie, ontvang punten en verzilver deze in de Remeha cadeaushop
 • Gemakkelijk en snel een OGP (onderdelen garantieplan) afsluiten
 • Producthistorie/keteloverzicht inzien
 • Download logo’s en afbeeldingen via de beeldbank 
 • Altijd direct op de hoogte van actuele Remeha acties
 • Eenvoudig binnen enkele stappen artikelen retour sturen

Account aanmaken

Veelgestelde vragen

De Stapel Spektakel Weken bevat de volgende acties:
 • Stapel voordeel; Remeha Cadeaukaart bij iedere installatie en registratie in Mijn Remeha.
 • Persoonlijke uitdaging; een bonus uitgekeerd in Remeha Cadeaukaart(en) als je jouw doel behaalt.
 • Super uitdaging; een extra bonus uitgekeerd in Remeha Cadeaukaart(en) als je jouw super doel behaalt.
 • Extra bonus als Hybrid Hero bij het behalen van de persoonlijke uitdaging en super uitdaging. 
Alle informatie over deze acties is te vinden onder www.mijnremeha.nl/stapelspektakel

Installeer én registreer een actietoestel via de ‘Mijn Remeha’-omgeving (www.mijnremeha.nl ) door het volledig invullen van het registratieformulier. Je doet automatisch mee aan de actie. Wil je niet deelnemen dan kun je de Actiebutton waarmee de deelnemer zich aanmeldt voor de ‘Remeha Cadeaukaart’ uitzetten.

De actieperiode is van 23 oktober 2023 t/m 30 april 2024. Binnen deze periode dient het toestel te zijn geïnstalleerd. Je hebt vervolgens nog t/m 31 mei 2024 om jouw toestel te registreren, mits de installatiedatum binnen de voorgenoemde actieperiode valt. Vervolgens heb je t/m 30 juni 2024 de tijd om je opgestapelde Remeha Cadeaukaarten tegoed te verzilveren via de Remeha Spektakel Shop .

Deelnemende actietoestellen zijn cv-ketels en (hybride) warmtepompen die worden ingezet voor het residentiele segment.  Alle overige toestellen zijn nadrukkelijk uitgesloten van de actie. Meer informatie over de Stapel Spektakel Weken en voorwaarden zijn te lezen in MijnRemeha