• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Installeren met toekomst, wonen met plezier

Adviseurs, aannemers en installateurs krijgen te maken met steeds strenger wordende eisen in de (woning)bouw. Daarnaast zijn de woonwensen van consumenten een belangrijke factor die we willen honoreren. Met een uitgebreide lijn duurzame warmteoplossingen zorgt Remeha ervoor dat zowel de eisen rondom (woning)bouw als wensen van de eindgebruiker worden verwezenlijkt.

nieuwe monoblock en split-unit warmtepompen

DUURZAME OPLOSSINGEN
voor renovatie, nieuwbouw en utiliteit

Bekijk de volledige lijn

Ondersteuning voor iedere fase in het bouwproces

Een oplossing voor ieder bouwvraagstuk van voorschrijvers

Ben je adviseur/voorschrijver? Dan ondersteunen we je met onze specialistische kennis, benodigde bestekteksten, BIM-modellen en certificeringen en (BRL) certificaten. Zo schrijf je altijd de juiste producten voor, passend bij het project

Meer informatie voor adviseurs

Bouwen met toekomst - adviseurs

Ondersteuning en advisering voor (ontwikkelende) aannemers

Wij ontzorgen de (ontwikkelende) aannemer van ontwerp tot aan de oplevering met deskundige ondersteuning, snelle advisering en een breed portfolio warmtepompoplossingen. Zo haal je het meeste rendement uit ieder project!

Meer informatie voor aannemers

Bouwen met toekomst - voorschrijvers

Gerichte ondersteuning voor installeren met gemak

We ondersteunen warmtepompinstallateurs van ontwerp, realisatie tot en met oplevering en onderhoud. Je kunt bij ons terecht voor (product)advies, warmteverliesberekeningen, interferentieberekeningen, projectmanagement support en trainingen.

Meer informatie voor installateurs

Bouwen met toekomst - installateurs

Direct ondersteuning nodig?

Ons team helpt je graag verder.

Projectcalculatie binnen 5 werkdagen

We doen er dus alles aan om je te ondersteunen bij de advisering, verkoop, installatie en onderhoud van warmtepompen. Ook voor advies rondom regelgeving kun je altijd bij Remeha terecht. We delen onze kennis van zaken en ervaring graag.

Neem vrijblijvend contact op met de specialisten van Remeha voor meer informatie over onze warmtepompen en ondersteunende service of als je specifieke vragen hebt.