• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

 

Registreer je voor Remeha connect

Let op, er zijn een aantal belangrijke stappen in de registratie

  1. Waarschuwing: De installateur dient voor de registratie van het Remeha toestel op Remeha.nl altijd toestemming te hebben van de eindgebruiker om de persoonlijke data van de eindgebruiker (naam, emailadres, telefoonnummer en huisadres) te registreren en te delen met Remeha. Indien de installateur deze toestemming niet heeft, kan hij het product niet geregistreerd worden.
  2. In beginsel is jouw klant (de eigenaar van de woning) de eindgebruiker van het toestel. Wanneer jouw klant de woning verhuurt, is echter de huurder (of onderhuurder) die in een woning of appartement woont, de eindgebruiker van het toestel.
  3. Na het invullen van het formulier stuurt Remeha een e-mail naar de eindgebruiker om toestemming te vragen voor het gebruik van zijn/haar persoonsgegevens en inzicht in de werking van het toestel.
  4. Zodra de eindgebruiker van het toestel akkoord gaat met de algemene voorwaarden en de privacyverklaring van Remeha Connect, activeert Remeha de dienst. Dit proces kan tot 10 werkdagen duren.
  5. Na activatie van Remeha Connect ontvang je bij een storing, blokkering of vergrendeling van het toestel een e-mail notificatie met aanvullende gegevens
  6.  

Via onderstaande formulier registreer je Remeha Connect