• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Jouw kantoorgebouw klaar voor 2023

De energietransitie raakt ons allemaal en de komende jaren zullen ook alle bedrijven, woningcorporaties en vastgoedeigenaren hier steeds meer mee te maken krijgen. Zo heeft de Nederlandse overheid bepaald dat alle kantoren boven de 100 m2 die verhuurd worden in 2023 minimaal over energielabel C moeten beschikken. Dit heeft een grote impact op de bestaande voorraad kantoorgebouwen.

Ben jij er al klaar voor?
En wat kan je nu, als je dit nog niet bent, al doen zodat jouw vastgoed wel gereed is voor de toekomst en de nieuwe wet- en regelgeving? Remeha helpt je graag met dit vraagstuk. We bieden naast oplossingen op elk ambitieniveau en gemakkelijk inzicht via de Duurzaam Verdienen Tool. Hoe mooi is het om klaar voor de toekomst te zijn met financiële zekerheid en een lage investering?

Maak een adviesafspraak

Alle wegen in de utiliteit
Denken in oplossingen

Als marktleider in de utiliteit denken we graag met je mee en ondersteunen we je in het hele proces. We bieden je oplossingen voor elk ambitieniveau. Oplossingen die financiële zekerheid bieden met een lage Total Cost of Ownership. Met al onze krachtpatsers bouwen we samen aan de toekomst en maken we haalbaar verduurzamen mogelijk.


Alle wegen voor de utiliteit
remeha - Mia-Vamil

Label C - voorbeeldoplossingen

In onderstaande voorbeelden is uitgegaan van een kantoorpand van circa 500 m2 met een matige isolatie. Het pand heeft dubbelglas, natuurlijke ventilatie en een oude VR cv-ketel. Het huidige label is energielabel E met een Energie-index van 1,58.