• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Arbeid

Duurzame inzetbaarheid

Onze grootste succesfactoren zijn gemotiveerde medewerkers. Zij helpen om onze doelen te bereiken. We vinden het daarom fijn als onze medewerkers het naar hun zin hebben bij ons bedrijf. Om dit zo te houden, besteden wij veel aandacht aan duurzame inzetbaarheid. Lees wat de medewerkers zelf over hun werk zeggen.

Bij Remeha worden diverse interne en externe trainingen en opleidingen aangeboden. Medewerkers die zich kunnen blijven ontwikkelen, zijn beter in staat om hun talent optimaal te benutten. Dit is gunstig voor zowel de werknemer als de werkgever.

Gezondheid

Vanuit preventief oogpunt bieden wij de medewerkers ook de mogelijkheid om gebruik te maken van bedrijfsfysiotherapie, coaching en een psycholoog. 120 collega’s hebben deelgenomen aan de sportieve- en ontspanningsactiviteiten.

Gezondheidsweek

Bij Remeha vinden wij het belangrijk dat onze werknemers gezond zijn. Daarom hebben wij een speciale gezondheidsweek georganiseerd. Een week die helemaal in het teken stond van gezondheid en leefstijl met sport- en ontspanningsactiviteiten, workshops, stoelmassages en metingen. Vanuit preventief oogpunt bieden wij de medewerkers ook de mogelijkheid om gebruik te maken van bedrijfsfysiotherapie, coaching en een psycholoog. 120 collega’s hebben deelgenomen aan de sportieve- en ontspanningsactiviteiten.

Midwinter Marathon

Jaarlijks doen wij met 100 medewerkers mee aan de Midwinter
Marathon. Voorafgaand worden ze begeleid met hardlooptrainingen.
Een grote groep van lopers deed mee die niet of nauwelijks sporten.

 

Betrokkenheid

Goede arbeidsomstandigheden en een goede balans in werk-privé zorgen voor meer ‘winst’, want gemotiveerd en betrokken personeel zorgt voor een hogere productiviteit. Samen met de medewerker worden de doelen opgesteld, deze zijn afgeleid van de strategie van de organisatie.

Bekijk onze 'Werken bij Remeha' video op ons Youtube-kanaal