• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Remeha op WorldSkills Netherlands 2023

Vandaag en morgen staat de RAI in het teken van hét beroepenevenement van Nederland. WorldSkills Netherlands 2023 is de ideale plek voor scholieren en studenten om te ontdekken welke praktische beroepen er allemaal bestaan en ze in de praktijk te ervaren. Vele tientallen beroepen zijn van dichtbij te bekijken door middel van demonstraties en vakwedstrijden. Meer dan tienduizend scholieren en studenten worden vandaag en morgen verwacht die meer te weten willen komen over hun ideale beroep.

Remeha is trotse hoofdsponsor van de vakwedstrijd ‘Verwarmingstechnicus 2023’ voor MBO’ers. Hier nemen de 8 finalisten het tegen elkaar op die zijn overgebleven na de eerdere competities. Remeha neemt deel om zich te laten zien als een aantrekkelijke werkgever voor (V)MBO studenten. De deelname is onderdeel van een 3-jarige samenwerking die Remeha in 2022 is aangegaan met WorldSkills Netherlands. De samenwerking is bedoeld om de educatie en interesse in techniek bij kinderen en jong volwassenen te bevorderen. 

Remeha zet zich volop in om jong talent te laten meebouwen aan een duurzamere wereld. En een wereld vol innovatie. Je kunt op die manier vormgeven aan de toekomst en het arbeidsmarktperspectief is uitstekend, ook op lange termijn. Je bent immers een onmisbaar onderdeel van de energietransitie die nu en in de toekomst vele uitdagingen biedt. 
Met duurzame klimaat- en warmteproducten draagt Remeha bij aan de verduurzaming van Nederland. We hebben een aantrekkelijk aanbod van vacatures voor starters met ruime scholingsmogelijkheden. Remeha: Creating Better Living Environments.  

Op de website van World Skills Netherlands lees je meer.  

Werken bij Remeha betekent meebouwen aan een duurzame wereld. Een wereld vol innovatie. Stap in de wereld van Remeha en maak kennis met ons. Want wij maken maar al te graag kennis met jou. Meer info: Werken bij Remeha