• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Remeha.
Creating better living environments.

Bij Remeha geloven we dat iedere verandering klein begint. En dat we samen het verschil maken voor een betere leefomgeving. Door nieuwe dingen te bedenken en te innoveren. We bedenken, ontwerpen en maken oplossingen voor het binnenklimaat die nú bijdragen aan een duurzamere leefomgeving. Producten die bijdragen aan je comfort. En steeds zuiniger en slimmer zijn. Dat is wat ons verbindt en in beweging brengt. Want wat klein begint, kan zomaar de wereld veranderen.

Lees hier hoe wij elke dag werken aan het creëren van een betere leefomgeving

Onze verschilmakers

Wat we beloven en doen.

Slimmer, beter en zuiniger

Bij Remeha ontwikkelen en produceren we al sinds 1935 binnenklimaatoplossingen die zorgen voor een comfortabel binnen en die nú bijdragen aan een duurzame leefomgeving. Steeds slimmer en zuiniger.

We bieden een breed productportfolio: van een compacte warmtepomp voor een woonhuis tot een slimme systeemoplossing voor een groot bedrijfspand. En van een cv-ketel die klaar is voor de overstap van aardgas naar waterstof of biogas tot producten die steeds eenvoudiger te installeren zijn.

We zijn een kennispartner die zich onderscheidt in de markt door deskundige ondersteuning en zekerheid. We adviseren woningbouwverenigingen en gebouwbeheerders bij de verduurzaming van hun vastgoed en leveren hierbij passende verwarmingsproducten. En we bieden service-oplossingen voor onze producten als deze geïnstalleerd zijn. Zo voegen we waarde toe aan iedere fase in de klantreis.

De energietransitie

Samen verschil maken

Om de klimaatdoelen van 2050 te halen gelooft Remeha in: meerdere wegen naar duurzaam. Niet één allesbepalende oplossing, maar oplossingen die nu al impact hebben én die voorbereid zijn op een CO2-neutrale toekomst. Haalbaar en realistisch.

Versnellen van de energietransitie
De transitie van verwarmen met fossiele brandstoffen naar verwarmen met duurzame warmtebronnen kan niet snel genoeg gaan, om de klimaatdoelen te halen. De snelheid van deze energietransitie is van veel factoren afhankelijk, daarom zet Remeha in op het versnellen ervan. Dat doen we door het vergroten van onze productiecapaciteit en het introduceren van slimme producten. Maar ook door jaarlijks meer dan 7.000 installateurs te trainen in ons opleidingscentrum. Met als doel de installatiecapaciteit te vergroten en zo te versnellen. Remeha neemt hierin een belangrijke rol als kennispartner in de HVAC-branche.

Onze historie

sinds-1935-remeha
historie-van-remeha

Bijna 90 jaar ervaring in innovatieve binnenklimaatoplossingen.

Producten die bijdragen aan je comfort, binnenklimaatoplossingen die het verschil maken, steeds zuiniger en slimmer zijn. Dat is waar het bij Remeha al decennia om draait.

Aan het begin van de vorige eeuw startte ondernemer Gerard van Reekum met zijn bedrijf in Apeldoorn. Hij begon met de productie van fietsframes en de handel in metaal. In 1935 werd van Reekum’s Metaal Handel opgericht, afgekort: Remeha. Niet veel later bracht Remeha de voorloper van de eerste gietijzeren ketel op de markt. In de periode daarna volgden de gasketels die door de jaren heen steeds zuiniger en slimmer werden maar ook het verschil maakten in een comfortabel binnenklimaat voor onder meer woonhuizen, wooncomplexen en bedrijfspanden.

Vandaag biedt Remeha een breed portfolio binnenklimaatoplossingen dat elk dag beter, zuiniger een duurzamer wordt en wat bijdraagt aan een comfortabel binnenklimaat.

Een werkplek waar je bijdraagt aan een duurzame wereld.


Werken bij Remeha

Bij Remeha werken we met veel plezier aan het creëren van een betere leefomgeving. Elke dag opnieuw maken we met ruim 600 collega's verschil door te innoveren en het net even beter te doen. Dat doen we als team met focus op onze klant om zo met ambitie samen te werken aan en duurzame toekomst. Als werkgever geloven we in een goede werk/privé-balans, persoonlijke groei en goede arbeidsvoorwaarden, zodat we het beste in elkaar naar boven halen. Jij maakt verschil.

Werken bij Remeha

Onderdeel van BDR Thermea Group

Samenwerken vanuit dezelfde ambitie
Remeha is onderdeel van BDR Thermea Group. Een moederbedrijf dat is voortgekomen uit diverse fusies van Remeha met andere toonaangevende merken, die actief zijn in de branche voor binnenklimaatoplossingen. BDR Thermea is een multinational die actief is in meer dan 100 landen met meer dan 6.000 medewerkers. Exclusieve eigenaar van het moederbedrijf is de stichting BDR Thermea Foundation. Naast het waarborgen van de continuïteit van het bedrijf, via deze stuart ownership aanpak, zet deze stichting zich in om de energietransitie te versnellen door middel van onderwijs, innovatie en technologie.