• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

After Sales diensten

Service tijdens en na installatie

Als geen ander kent Remeha haar eigen producten. Producten die gedurende vele jaren onopgemerkt en ongestoord comfort moeten leveren. Hiervoor is het essentieel dat de noodzakelijke inspectie- en onderhoudsbeurten worden uitgevoerd op de juiste momenten. Doordat we volledig ingericht zijn op onze Remeha producten kunnen we kleine reparaties eventueel direct uitvoeren.

Diensten van Remeha

Remeha - trainingscentrum

Onderhoudscontracten

Voor Remeha producten 
Voor nieuwe producten kan Remeha een all-in onderhoudscontract aanbieden. Hierdoor is je opdrachtgever verzekerd van bedrijfszekere installaties met minimaal energieverbruik die voldoen aan alle wettelijke eisen. 

Meer over onderhoudscontracten

 

Projectmatig onderhoud
Je kan bij Remeha ook terecht voor projectmatig onderhoud. Voorwaarde is dat er minimaal 5 of meer toestellen op één locatie zijn. Voor meer informatie neem hier contact op. 

pre- en aftersales diensten Remeha - scios inspecties

SCIOS onderhoud en inspecties

Bij installatievermogen > 100 kW nominaal vermogen.
Inspecties zijn vereist voor een installatievermogen groter dan 100 kW nominaal vermogen. Remeha is landelijk gecertificeerd in scope 1 en 7a. Door deze certificering committeren wij ons aan de kwaliteit en veiligheid van de SCIOS.

Meer over SCIOS werkzaamheden

hybrid ready - smart start app

Inbedrijfstellen

Hybride en all-electric warmtepompen
Mis je de tijd, ervaring met F-gassen of capaciteit om zelf een warmtepomp van Remeha aan te sluiten en in bedrijf te nemen? Of wil je support bij het zelf in bedrijf nemen van het systeem? Remeha helpt je graag verder.

Meer over inbedrijfstellen

pre- en aftersales diensten Remeha - reparaties

Reparaties

Remeha voert ook reparatiewerkzaamheden uit op het Remeha productportfolio.
Dit kan zijn het verhelpen van gas, water-en rookgaszijdige lekkages of het renoveren van het toestel. Wil je als installateur een reparatie melden neem dan contact met ons om via het onderstaande formulier.  

Aanvragen

Maatwerkservice

Naast bovenstaande diensten kun je bij Remeha ook terecht voor maatwerk. Je bent dan verzekerd dat alle specifieke aanvullende kennis waarover wij beschikken wordt benut tijdens de diverse uit te voeren werkzaamheden wat weer ten goede komt aan de bedrijfsvoering en de benodigde instandhoudingskosten van jouw installatie.

 

Expertisebezoek

Wanneer je als installateur deskundig advies nodig hebt, kun je Remeha inschakelen. Je kan als installateur een expertise bezoek bij Remeha aanvragen. Remeha beoordeelt of we hier een expertisebezoek voor kunnen aanbieden o.b.v. je aanvraag. De kosten van een expertisebezoek bedragen € 312,- netto exclusief BTW. Na het expertisebezoek kunnen wij dan een gepaste offerte aanbieden of advies geven.

Aanvragen