• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Ben jij al Hybrid Ready?

Met het hybrid hero programma stomen we je klaar.

In 75 minuten ben ook jij een hybride warmtepomp installateur.

Hybride warmtepompen zijn hot. De energieprijzen én de duurzame plannen van de Overheid zorgen voor veel vraag. Niet zo gek, want een hybride warmtepomp is namelijk een haalbare en betaalbare manier om te verduurzamen én direct te besparen op je energiekosten.

Om ervoor te zorgen dat jij kan inspelen op deze groeiende vraag hebben we het hybrid hero programma uitgebreid. Het programma bestaat nu uit onder andere een online training, selectietools, persoonlijk advies van onze experts, F-gas ondersteuning en een inbedrijfsstelling-app. Precies wat je nodig hebt om zorgeloos te kunnen adviseren en installeren. 

Hybrid ready - online warmtepomp trainingsprogramma

Hybrid Ready worden?
Start nu de online training.

Met deze online training zet je in 75 minuten eenvoudig de stap naar het installeren van hybride warmtepompen. Waar en wanneer het jou uitkomt.


Aanmelden online training

Zo helpen we je
bij de stap naar duurzaam

Het hybrid hero programma biedt je op allerlei momenten ondersteuning. Precies wat je nodig hebt om zorgeloos hybride warmtepompen te kunnen adviseren en installeren. Zo ondersteunen we je met tools en trainingen en verrichten we desgewenst F-gas werkzaamheden voor jouw project.

Onderdelen van het hybrid hero programma

Hybrid Ready - online training

Online trainingen

Met ons trainingsprogramma in de nieuwe Remeha Online Academy stomen we je klaar zodat ook jij alle kennis in huis hebt om vol vertrouwen aan de slag te gaan met hybride warmtepompen. Met korte video’s over het selecteren, installeren en inbedrijfstellen van hybride warmtepompen heb je binnen 75 minuten alle informatie die je nodig hebt.

Aanmelden online training

WarmteWijzer

Met de WarmteWijzer geef je jouw klant inzicht in comfort-oplossingen voor zijn/haar situatie. Kiest je klant voor een (hybride) warmtepomp, dan laat het advies niet alleen zien hoeveel gas er bespaard kan worden. De tool geeft ook inzicht in eventuele meerkosten voor extra gebruikte elektriciteit, de investering en terugverdientijd. Dit geeft jouw klant vertrouwen in de oplossing en dus vertrouwen in jou.

Naar de WarmteWijzer

hybrid ready - smart start app

Smart Start App

Ook tijdens de installatie ontzorgt het hybrid hero programma je met persoonlijke ondersteuning en tools, zoals de Smart Start App. Voor een snelle en zekere inbedrijfstelling gebruik je deze praktische app. Hiermee doorloop je stap-voor-stap de inbedrijfstelling: alle parameters van het toestel worden foutloos ingesteld. De app zorgt ervoor dat je nooit een instelling vergeet en slaat automatisch een rapport op zodat je altijd weet hoe je de installatie hebt opgeleverd.

Meer over de Smart Start App

hybrid ready - wamtepompwijzer

Warmtepompwijzer

De Warmtepompwijzer is een online configurator waarmee je een warmtepomp selecteert inclusief de benodigde accessoires. Hybride of volledig elektrisch.

Met een warmteverlies berekening op basis van het type woning, bouwjaar en de gezinssituatie wordt het vermogen van de warmtepomp wordt bepaald. De tool levert een systeemschets met materiaallijst en kan desgewenst een offerte opstellen. Snel, handig en zeker!

Naar de Warmtepompwijzer