• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Gebouwscan

Verduurzamen van je vastgoed is niet alleen een verplichting vanuit de overheid om te voldoen aan de energietransitie. Ontdek binnen een aantal kliks welke wet- en regelgeving van toepassing zijn voor jouw gebouw en of je recht hebt op subsidies om de verduurzaming mogelijk te maken.
Gebouwscan

WarmteWijzer

Met de Remeha WarmteWijzer krijg je binnen twee minuten een persoonlijk advies over de beste optie voor jouw duurzame start. Inclusief alles wat je wilt weten over wat je kan besparen met een (hybride) warmtepomp, terugverdientijd en mogelijke subsidies.
Naar de WarmteWijzer

Warmtepompwijzer

In 3 stappen de juiste warmtepomp inclusief accessoires geselecteerd! Remeha introduceert de Warmtepompwijzer. Hiermee bieden we je de zekerheid om snel en makkelijk de juiste warmtepomp te adviseren, offreren en te installeren.

Naar de Warmtepompwijzer

Smart Service Tool

Met Remeha Smart Service Tool wordt het stellen van diagnoses en het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden aan een ketel bij installatie, onderhoud en storingen nu nog eenvoudiger, efficiënter en doeltreffender.

Meer over Smart Service Tool

Smart Start App

Snel installeren doe je met de Smart Start App! Doorloop stap-voor-stap een eenvoudige inbedrijfstellingswizard om alle parameters van de warmtepomp foutloos in te stellen. Ook meerdere warmtepompen inbedrijfstellen gaat in een handomdraai dankzij een handige kopieer- en plakfunctie.

Meer over de Smart Start App

TOMOS

Toros Vision Monitoring Systeem

Digitaal platform om op afstand instellingen van de Toros Vision uit te lezen en wijzigen, noodbedrijf in of uit te schakelen en om de prestaties van de warmtepomp te monitoren. Servicebezoeken zijn dan vaak niet nodig of kunnen gericht ingepland worden. Zie via het gebruikersportal snel wat de status van de warmtepomp is en ontvang bij storingen een bericht.
Lees meer over TOMOS