• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Duurzaam Verdienen Tool

Verduurzamen van je vastgoed is niet alleen een verplichting vanuit de overheid om te voldoen aan de energietransitie. Het levert op termijn, naast CO2-reductie, ook geld op. Door energiebesparende maatregelen verlaag je namelijk niet alleen je energielasten, maar houd je je vastgoed ook aantrekkelijk voor beleggers en huurders. Wat kan je doen als jouw vastgoed nog niet over Label C beschikt?
Duurzaam Verdienen Tool

WarmteWijzer

Met de Remeha WarmteWijzer krijg je binnen twee minuten een persoonlijk advies over de beste optie voor jouw duurzame start. Inclusief alles wat je wilt weten over wat je kan besparen met een (hybride) warmtepomp, terugverdientijd en mogelijke subsidies.
Naar de WarmteWijzer

Warmtepompwijzer

In 3 stappen de juiste warmtepomp inclusief accessoires geselecteerd! Remeha introduceert de Warmtepompwijzer. Hiermee bieden we je de zekerheid om snel en makkelijk de juiste warmtepomp te adviseren, offreren en te installeren.

Naar de Warmtepompwijzer

Smart Service Tool

Met Remeha Smart Service Tool wordt het stellen van diagnoses en het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden aan een ketel bij installatie, onderhoud en storingen nu nog eenvoudiger, efficiënter en doeltreffender.

Meer over Smart Service Tool

Smart Start App

Snel installeren doe je met de Smart Start App! Doorloop stap-voor-stap een eenvoudige inbedrijfstellingswizard om alle parameters van de warmtepomp foutloos in te stellen. Ook meerdere warmtepompen inbedrijfstellen gaat in een handomdraai dankzij een handige kopieer- en plakfunctie.

Meer over de Smart Start App