• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Met de all-in-one Eria Tower warmtepomp een verpleeghuis verduurzamen

Remeha combineert kennis en ervaring op het gebied van cv-ketels en (hybride) warmtepompen. Zodoende bieden we een uitgebreid portfolio comfortoplossingen voor iedere vraag. Wel zo handig, want in de energietransitie zijn meerdere oplossingen nodig. Een van de producten uit ons brede assortiment is de Eria Tower. Deze all-electric warmtepomp is succesvol toegepast tijdens de renovatie en verduurzaming van verpleeghuis De Nieuwe Sint Jacob in Amsterdam.

Hoog rendement

De betaalbare Eria Tower is een all-in-one lucht-water warmtepomp met een warm water voorraadvat van maar liefst 180 liter. De Eria Tower heeft een hoog rendement en voldoet aan de BENG-eisen. Deze warmtepomp behoudt zijn vermogen bij een lage buitentemperatuur.

Meer informatie over de all-in-one warmtepomp Eria Tower

In de praktijk

We ondersteunen onze relaties. Dat betekent bijvoorbeeld dat we meedenken in de ontwikkelfase van een project. We adviseren specialisten in vraagstukken rondom geluid, windbelasting en dakbelasting en kunnen direct oplossingen hiervoor aandragen.

De Eria Tower is makkelijk te installeren in een trapkast of op een zolder. De expansievoorziening en het noodventiel zijn al ingebouwd en dat scheelt tijd tijdens de montage. Tijdens onderhoudswerkzaamheden is het praktisch dat de anode eenvoudig te vervangen is zonder de boiler leeg te hoeven maken.

Smart Start App

Verder helpt de Smart Start App bij een snelle en betrouwbare inbedrijfstelling bij grote projecten. Uitgevoerde configuraties kun je opslaan en met de kopieer- en plakfunctie zet je een configuratie snel over naar een volgend toestel.

Succesvol toegepast in De Nieuwe Sint Jacob

In hartje Amsterdam is de herontwikkeling van het voormalige Oude Mannen- en Vrouwenhuis Sint Jacob gerealiseerd. Remeha werkte mee aan de herontwikkeling en verduurzaming van dit project. Een groot project met als hoogtepunt 325 Eria Tower warmtepompen op het dak. Dit soort omvangrijke projecten doen we graag en doen we goed.

Lees meer over het project De Nieuwe Sint Jacob

Ook verduurzamen met de all-in-one warmtepomp?

Ben je overtuigd van de mogelijkheden van de Eria Tower? Neem dan contact op met je accountmanager voor een offerte op maat.